"DOK SAM BILA NA OPERACIONOM STOLU..." Jezive reči Maje Marinković u Eliti LEDE KRV U ŽILAMA, muk u Beloj kući!

Autor: P. R.

Zadruga

23.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o najtežim trenucima!

"DOK SAM BILA NA OPERACIONOM STOLU..." Jezive reči Maje Marinković u Eliti LEDE KRV U ŽILAMA, muk u Beloj kući!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom prethodne noći u emisiji "Pitanja gledalaca", učesnica "Elite" Maja Marinković je progovorila o svom bivšem partneru Marku Janjuševiću Janjušu i istakla da mu nikada neće oprostiti što je ostavio potpuno samu kada je nosila njegovo dete.

- Pričaš Aneli da ti Janjuš nije platio abortus, a nisi pričala na šta je ličio taj čovek ličio, ceo izubijan i ištipan dok je bio sa tobom, pa naravno da ne bi želeo dete sa tobom - glasilo je pitanje gledaoca. 

- Ja ne znam kakav monstrum moraš da budeš da pitaš ovako nešto. Čak i da je bio masakriran, što je ulazio u odnos uopšte. On je čovek od toliko godina koji mora da ima neku odgovornost a ne kao kukavica. Ova tema je nešto preko čega ja njemu u životu ne bih prešla. Ako praviš dete sa nekim prihvati odgovornost a ne da budeš pi**a i ne javiš mi se kada sam ja polupana. Takiju nisam smela da kažem i tražim mu pare, a on se u tom danu slikao sa jednom devojkom i njenim psom - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Janjuš Elita 7 Zadruga

- Moje mišljenje je da je ona lagala to. Bog me pogledao što sa tobom ništa nemam - rekao je Janjuš.

- Da vidim koja žena će da ustane i kaže da nisam u pravu za to. Dok sam ja na stolu da abortram njegovo dete, on se slika sa drugom i njenim psom - rekla je Maja.

- Sa tobom ne bih čuvao ni psa. Otkačio sam te - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Janjuš Elita 7 Zadruga

- Nisi me otkačio već si mi pisao celo leto, imali smo šifru Anđela. Tvoja žena je najnesrećnija žena na svetu. Vi ste foliranti jer novac vrti gde burgija neće. Radi ovde šta hoćeš ali samo donesi pare kući - rekla je Maja.

- Što mi namiguješ danas? Ne treba potrebe da se svađamo - rekao je Janjuš.

- Što si mi kvario vezu dve godine sa nekim koga sam zavolela posle tebe - pitala je Maja Marka. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Janjuš Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

23.11.2023 18:34

Nije Janjuš sa tobom pravio dete, nego si ga, bukvalno, silovala svako veče i primoravala na seks, a u suprotnom si udarala glavom o zid, bolesnice bolesna. Što ne koristiš kontracepciju, nego se ubijaš od seksa sa kim stigneš, pa ko zakači dete!! Verovatno si očajna što nisi zatrudnela sa Carem, ali to je karma!!!!