MAJA MARINKOVIĆ BILA NA NIŠANU OPASNIH LJUDI? Bivša drugarica pokušala da joj spase ŽIVOT, pa se desio ŠOK PREOKRET! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša drugarica Maje Marinković otkriva istinu o velikim problemima koje je imala pre ulaska u ,,Elitu"

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je pevačicu i bivšu zadrugarku Marijanu Zonjić, koja je raskrinkala sve moguće afere u rijalitiju ,,Elita 7". 

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=maja+marinkovi%C4%87

 

Marijana otkriva prvi put o sukobu sa Majom Marinković. Kako ističe u emisiji ,,Porodice Elitnih", Maju je zadesila opasna situacija, iz koje je Marijana htela da je izvuče, ali se onda otelo kontroli, te su se posvađale, nakon čega su odlučile da stave tačku na njihovo druženje.

Foto: Republika TV

Marijana Zonjić i Ognjen Bogdanović

 

- Maja Marinković svake sezone ulazi, sve slično, upadi, ništa novo. Meni je to kao dobro jutro, mi se nećemo pomirit, ispala je nečovek prema meni. Niko ne zna da smo proživele pakao, da smo se družile, i te kako sam bila za nju tu, kao drugar, kao ortak se posvetim osobi. Maju sam gledala kao pravu svoju drugaricu i želela sam joj dobro, htela sam da je izvučem iz jedne situacije, bila je opasna situacija, pala je pod pritiskom, ispran joj je mozak. Ona izgleda bomba! Ja pričam kao osoba, Maja nema lošu dušu, ali joj je rijaliti isprao mozak, ona bi sve uradila za kadar - priča Marijana u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading