MATORA ŽELELA ANITI DA PRUŽI DRUGU ŠANSU, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU: Šah-mat uživo u programu, Matea Car izvadila KECA IZ RUKAVA!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je pokušala da iznudi pomirenje sa Matorom, a onda je usledilo novo raskrinkavanje.

MATORA ŽELELA ANITI DA PRUŽI DRUGU ŠANSU, PA DOŽIVELA NOVU IZDAJU: Šah-mat uživo u programu, Matea Car izvadila KECA IZ RUKAVA!

Foto: TV Pink

Jovana Tomić Matora je tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" saznala za nove detalje muvanja Anite Stanojlović i Matee Car.

Naime, Milan Milošević ju je upitao za Anitine planove da joj uzme novac i obezbedi porodicu, a onda je otkrio da je Anita dobijala eksplicitne fotografije i snimke popularne TikTokerke.

- Večeras je izašla isitina i o tuš kabini, koja od vas dve se snimala u tuš kabini? - pitao je Milan Anitu.

- Ona se tuširala, ali ništa više nije bilo - rekla je Anita.

- Ne znam više šta da mislim, ona je svašta radila za mene ovde. Ona ništa nije priznala u ponedeljak, ja potpisujem da njoj nije teško zbog mene, njoj je teško što se to ovde otrkilo. Ona bi pokušala da sredi odnos sa tom devojkom kada bi ona ušla. a sve što je radila šest meseci bilo je lažno. Ja sam ovde bila osoba koja te je iskorišćavala za se*s, ali eto ne znam šta više da kažem - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading