OVA INFORMACIJA BI UNIŠTILA ANITU: Svi su joj okrenuli leđa, ni ne sluti da je u spoljnom svetu čeka PAKAO!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka razvezala jezik o gorućoj temi u Eliti!

OVA INFORMACIJA BI UNIŠTILA ANITU: Svi su joj okrenuli leđa, ni ne sluti da je u spoljnom svetu čeka PAKAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", došlo je do brutalnog sukoba između Nenada Aleksića Ša i Anite Stanojlović. Razlog ovog sukoba bilo je to što je Ša javno osudio Anitu zbog toga što je prevarila njegovu drugaricu Jovanu Tomić Matoru. Anita nije mogla da podnese osude, pa je žestoko izvređala Ša, ali i njegovu suprugu Vanju. 

Tim povodom, oglasila se Ermina Pašović, koja je otkrila svoje mišljenje o celoj situaciji. Ermina je istakla da je jako razočarana Anitinim ponašanjem i da smatra da ona nije trebalo da vređa Ša i njegovu suprugu.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com

Ša, Anita svađa Elita

- Nemam komentar. Njoj nisu ni Ša, ni Vanja krivi za postupke koje je uradila. Ša kao pravi prijatelj brani Matoru i ne da Aniti da joj prilaze i meni je to okej. Ne treba niko da joj bude fokus, ni Ša, ni Vanja niti bilo ko drugi, bolje joj je da ispriča istinu i da se nosi sa istom - rekla je za Pink.rs Ermna Pašović.

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Inače, Anitu bi ovo sigurno jako pogodilo jer je sa Erminom bila u jako dobrim odnosima i dosta vremena su provodile zajedno, kad je Ermina bila u Beogradu, ali nije čudno što je Pašovićeva stala na stranu Matore, jer joj je ipak ona prijatelj već godinama. Mnoge zanima kako bi Stanojlovićeva reagovala kad bi znala da su se svi zajednički prijatelji ogradili od njega i da o njoj sad imaju najgore moguće mišljenje, a sigurno je da joj ne bi bilo svejedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
MladenBg

16.11.2023 12:24

Uh ona nakaza Ermina!!??? Klepece jer nema sta drugo u zivotu da radi. Sta su se obrusile ove "moralne gromade" na Anitu??? Cuj ceo cirkus zbog poruka. Da je pametna ova Anita da sutne trola i nadje frajera. Sta ce joj ova nakaza.