ANITINA LJUBAVNICA NA STUBU SRAMA: Urnisala je javno bivša zadrugarka, u svemu učestvovao i Osman Karić!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko prepucavanje Ermine Pašović i Matee Car u toku TikTok emisije Osmana Karića!

ANITINA LJUBAVNICA NA STUBU SRAMA: Urnisala je javno bivša zadrugarka, u svemu učestvovao i Osman Karić!

Foto: Instagram.com

Osman Karić u svojoj TikTok emisiji je ugostio Mateu Car, kako bi sa njom razgovarao o gorućoj temi, aferi sa Anitom Stanojlović i odnosu sa Jovanom Tomić Matorom. U njeno gostovanje umešala se i Ermina Pašović, koja je imala potrebu da javno iskritikuje Mateu i kaže joj da nikome od njih tri neveruje, kao i da misli da Matea samo želi da bude poznata. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović i Matea Car svađa u Osmanovoj emisiji

- Ti si se uzvezdila, sedela si na Pinku suočila si se sa Matorom i Đedovićem, a sa mnom nećeš. Ako si iskrena, nema potrebe da se plašiš. Ja nisam na strani, ne verujem nikome od nas. Nemam potrebu da te napadam, nisam klošarka i nemam potrebu da se bacim tim stvarima - govorila je Ermina, a onda joj je odgovorila Matea:

- Ja sam rekla da neću da budem u lajvu sa tobom - poručila je Matea. 

- Sve na fino, nemam nameru da se psujem i da se svađam. Ja sam gledala i osećala potrebu da kažem neke stvari. Ti možeš da imaš dokaze, Anita i Matora, ako ja sumnjam mene to ne zanima. Ja imam svoju intuiciju, sve sam ispratila i svaka čast za hrabrost i što nisi htela da se eksponiraš, pa sad lepo uživas u slavi. Uživaj dok možeš, kolo sreće se okreće. Samo da ti kažem, ja te znam sa TikToka uvek si bila poštena, gotivila sam te, ali ovo si lepo iskoristila i uživaš u svojih 5 minuta slave. Koliko je to lepo tako je i grozno. Ušla sam i ja sa lažnom pričom, pre sam bila srećna. Ako si htela da spasiš Matoru, trebala si da joj kažeš - govrila je Ermina. 

- Kad sam ja rekla da želim da spasim Matoru? Ja sam rekla da nikad nisam imala nameru da to ugleda svetost dana - rekla je Matea kratko. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović i Matea Car svađa u Osmanovoj emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading