ŠOK SAZNANJE! Maja Marinković u Elitu Janjušu donosi SPECIJALNI POKLON - Evo o čemu se radi!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje koji poklon je Maja Marinković kupila za bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša!

ŠOK SAZNANJE! Maja Marinković u Elitu Janjušu donosi SPECIJALNI POKLON - Evo o čemu se radi!

Foto: ATa Images

Starleta Maja Marinković za samo nekoliko sati ulazi u rijaliti ,,Elitu 7", a Republika saznaje sve detalje oko njenog ulaska. Naime, kako Republika saznaje, Maja će večeras bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu uneti trenerku, koju mu je kupila zbog toga što mu je nedavno Ena Janjušević poslala prljavu garderobu.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

Izvor blizak Maji za Republiku otkriva:

- Maja je odlučila da pokloni Jašku njenom ono što mu najviše treba, a to je trenerka, jer mu je supruga poslala one prljave stvari. Maja je poznata uvek bila kao džek, tako da će i ovog puta pokazala koliko nema sujete, koliko poštuje svoje bivše, pa će Janjušu pokloniti trenerku - govori za Republiku izvor blizak Maji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Ostaje nam da vidimo kako će proteći Majin ulazak večeras u Šimanovcima. Podsetimo, Stanija Dobrojević oglasila se povodom Majinog ulaska i uputila joj borbenu poruku, koju možete pročitati klikom OVDE

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

13.11.2023 20:40

Ko o čemu, teško retardirana Maja Incest o Jašku, klošarko tebi nije mesto u "eliti" već u elitnoj klinici Laza Lazarević😢😭🙏