BIVŠI ZAMENIK GRADONAČENIKA ZADRA POKUŠAO DA UBIJE BRATA: Izbo ga nožem, odmah uhapšen!

Autor:

Svet

13.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen Ivica Vlakić, bivši zamenik

BIVŠI ZAMENIK GRADONAČENIKA ZADRA POKUŠAO DA UBIJE BRATA: Izbo ga nožem, odmah uhapšen!

Foto: Pixabay, Shutterstock

Hapšenje

Ivica Vlakić, bivši zamenik gradonačelnika Zadra, uhapšen je zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije svog brata u porodičnoj kući u zadarskom naselju Diklo. Sukob koji se odigrao u subotu, 11. novembra, izazvao je pažnju javnosti.

Prema izveštajima hrvatskih medija, do sukoba je došlo zbog porodičnih razmirica u trenutku kada se Vlakić branio od svog brata u kuhinji. U želji da se zaštiti, Vlakić je posegao za nožem i naneo tri uboda svom bratu, ali srećom, nijedan od njih nije bio u vitalnim organima. Nakon toga je pozvao pomoć komšija i pokušao da pomogne svom bratu.


49-godišnjem bratu je pružena lekarska pomoć u zadarskoj Opštoj bolnici, gde su mu dijagnostikovane teške telesne povrede. Nakon istrage, protiv Vlakića je podneta krivična prijava državnom tužilaštvu, a on je smešten u pritvor zbog sumnje za pokušaj ubistva. Istražni sudija mu je odredio pritvor od mesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Ovo nije prvi put da se Ivica Vlakić našao u sukobu sa zakonom. Pre tri godine, tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv njega zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i eksplozivnih naprava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading