OGLASILA SE ADMIRALBET ABA LIGA! Najoštrije osudili napad na delegaciju Zvezde Meridianbet u Zadru, OVO SU HITNO TRAŽILI!

Autor:

Sport

12.11.2023

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige osudilo je napad huligana na delegaciju Crvene zvezde Meridianbet u Zadru i zatražilo hitno privođenje napadača.

OGLASILA SE ADMIRALBET ABA LIGA! Najoštrije osudili napad na delegaciju Zvezde Meridianbet u Zadru, OVO SU HITNO TRAŽILI!

Foto: profimedia

- Nakon šokantnih scena koje su se u subotu uveče dogodile u Zadru i napada na novinare i članove delegacije Crvene zvezde Meridianbet uoči utakmice sedmog kola AdmiralBet ABA lige između Zadra i Crvene zvezde Meridianbet, AdmiralBet ABA liga najoštrije osuđuje svaki aspekt nasilja i rasne, seksualne, verske, nacionalne i bilo koje druge vrste diskriminacije - navodi se u saopštenju.

AdmiralBet ABA liga pridružuje se apelima Zadra i Crvene zvezde Meridianbet prema MUP-u Hrvatske, sa namerom da se što pre ispitaju svi detalji napada, te da se organizatori i izvršioci incidenta uhapse i procesuiraju u skladu sa zakonima Republike Hrvatske u kojoj su se napadi dogodili, dodaje se u saopštenju.

Istovremeno, kroz komunikaciju sa klubovima i drugim bezbednosnim faktorima AdmiralBet ABA liga učiniće sve da utakmica između Zadra i Crvene zvezde Meridianbet prođe bez ijednog incidenta i da svi još jednom pokažemo da se radi o izolovanom slučaju, koji baca senku na sve postulate AdmiralBet ABA liga i temeljima na kojima je utemeljena, poručuju iz regionalnog takmičenja.

- Uvereni smo da ćemo zajedno pobediti u ovoj borbi i da će, kao i do sada, AdmiralBet ABA liga nastaviti da povezuje, a ne deli ljude - zaključuje se u saopštenju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading