NIKAD KRAĆI! Ivanović: Zasluženo smo dobili

Autor:

Sport

15.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Meridianbet nije dugo pričao na konferenciji

NIKAD KRAĆI! Ivanović: Zasluženo smo dobili

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Borac u Čačku rezultatom 87:93 (20:24, 15:19, 20:22, 32:28) u trećem kolu AdmiralBet ABA lige. Može se reći da je šampion Srbije napravio sjajnu uvertiru, uoči duplog kola u Evroligi i mečeva koji ih čekaju protiv Monaka u Štark areni, odnosno, Virtusa u Bolonji, zabeleživši treći vezani trijumf u regionalnom takmičenju.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović bio je vrlo kratak na konferenciji za medije po završetku meča, istakavši da je Borac igrao moderno i atipično, a da je njegov tim slavio zasluženo.

Težak meč mislim da smo imali protiv jedne izuzetno dobre ekipe. Čestitam Borcu, zaista igraju jednu atipičnu, modernu košarku, dosta brzu, tešku za branjenje. Imali smo prednost tokom čitave utakmice, tako da mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je Duško Ivanović.

Nakon ove izjave nije više bilo pitanja za stratega crveno-belih i on se samo zahvalio novinarima i napustio je konferenciju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading