TOPIĆ SIPA I NE STAJE: Ipak, Mega poražena u srpskom derbiju!

Autor:

Sport

06.10.2023

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačani slavili u Beogradu.

TOPIĆ SIPA I NE STAJE: Ipak, Mega poražena u srpskom derbiju!

Foto: KK Mega

Nikola Topić

Košarkaši čačanskog Borca pobedili su kao gosti Megu rezultatom 90:89 (24:25, 28:32, 23:20, 15:12) u meču drugog kola AdmiralBet ABA lige.

U veoma dramatičnom meču, ekipe su se stalno smenjivale u vođstvu, a na kraju je Mega propustila veliku šansu da pobedi. Kod rezultat kojim se meč i završio, Nikola Đurišić nije iskoristio nijedno od dva slobodna bacanja, a zatim je šut za pobedu Mege promašio Timotej Malovec.

Nikola Topić je bio najefikasniji u Megi sa 28 poena, Đurišić je dodao 16, Uroš Plavšić 15, a Andrija Jelavić i Stefan Miljenović po 11.

Ronaldo Segu je predvodio Borac sa 21 poenom, uključujući dva plus jedan kojim su Čačani pobedili, Tajlan Birts je dao 17, Aleksa Uskoković 12, a Filip Rebrača 11.

Borac sad ima dve pobede, a Mega dva poraza. Mega će u narednom kolu igrati protiv FMP-a, dok će Borac dočekati Crvenu zvezdu Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading