KADA ŽELJKO OBRADOVIĆ "UĐE U CRVENO": Od Điđija, preko Alekse, do GLUMACA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne sme da odgovori...

KADA ŽELJKO OBRADOVIĆ "UĐE U CRVENO": Od Điđija, preko Alekse, do GLUMACA! (VIDEO)

Foto: Starsport, Profimedia

Košarka je sport koji sa sobom nosi mnogo raznih emocija. Sekunda je dovoljna da najveća radost preraste u tugu i obrnuto.

Kada govorimo o košarci, uloga trenera je jako bitna. Neki svoj posao shvataju olako, ali ne i najtrofejniji u istoriji Evrope Željko Obradović.

Trener Partizana je poznat po svojoj detaljnoj pripremi utakmica, njegove ekipe igraju "kao sat". Uloge su jasno definisane, ali čak ni kod njega ne ide sve kao po planu.

Kada stvari pođu po zlu, trener uzima minut odmora, a u slučaju Željka Obradovića, to može biti izuzetno neprijatno po igrače.

Jednu takvu situaciju videli smo u prvom kolu Evrolige gde je Partizan gostovao Makabiju, a Željko je "poludeo" na tajm autu. Svoje igrače je nazvao glumcima, a ne košarkašima što nije prvi put da ovako reaguje.

 

 

Legendarni su njegovi govori na tajm autima, prliku da na svojoj koži iskusi Željkob bes imao je odnedavno penzionisani italijanski košarkaš Điđi Datome, koji je sarađivao sa Obradovićem u Fenerbahčeu.

- U vašim očima vi ste dobri momci. J*bite se svi! J*bi se Điđi Datome, eto, hoćete da ponovim milion puta?! - rekao je tada Obradović.

Na tapetu je bio i sadašnji plejmejker Partizana  Aleksa Avramović, a sa jednog minuta odmora nastalo je čuveno: "Aleeeksa".

Željko Obradović je veliki perfekcionista, a to je dokazao više puta. Igračima u sekundi sigurno nije prijatno kada povisi glas na njih, ali ga svi rado slušaju jer znaju da je sve za njihovo dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading