ANITA I JOVANA SU NAMESTILE AFERU DA BI MATORA ISPALA ŽRTVA I POBEDILA: Marija Kulić kivna na sve, pa iznosi svoje TEORIJE ZAVERA!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata Nišlijka sedi ispred TV ekrana i analizira učesnike i dešavanja u rijalitiju.

ANITA I JOVANA SU NAMESTILE AFERU DA BI MATORA ISPALA ŽRTVA I POBEDILA: Marija Kulić kivna na sve, pa iznosi svoje TEORIJE ZAVERA!

Foto: TikTok.com

Majka učesnice "Elite" Miljane Kulić i nekadašnja zadrugarka Marija Kulić pomno prati dešavanja u Beloj kući, a po svemu sudeći, ne može da prežali što se njena ćerka ni u ovoj sezoni rijalitija ne snalazi baš najbolje, pa koristi svaku priliku da oplete ostale učesnike.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram

Marija Kulić komentariše s fanovima dešavanja u Beloj kući

 

Naime, ona je u svojoj Instagram priči iznela svoj stav da su Anita Stanojlović i Jovana Tomić osmislile dobar scenario o javnoj preljubi kako bi Matora ispala žrtva i odnela pobedu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anita Stanojlović i Jovana Tomić našle su se u središtu afere sa Mateom Car

- Nišlijke iz sezone u sezonu izgleda o tome samo sanjaju, pa je Marija očigledno zato kivna na sve, jer Miksi svaki put napravi haos i ostane, ne samo bez glavne nagrade, već i bez sopstvenog honorara. Ona je uglavnom morala i da vraća pare posle svih diskvalifikacija nakon što je samovoljno napuštala rijaliti ili kada je bivala izbačena zbog nasilničkog ponašanja - komentariše izvor upućen u sva rijaliti dešavanja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se i u "Eliti" ponašaju neprimereno

 

Naime, Marija sve vreme baca drvlje i kamenje i na bivšeg zeta Lazara Čolić Zolu, kao i na dojučerašnjeg miljenika Nenada Macanovića Bebicu. Ona koristi i svaku situaciju da likuje kad Miljanine cimere, s kojima nije dobra nešto loše snađe, pa na društvenim mrežama na te teme razmenjuje mišljenje sa svojim fanovima. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

14.11.2023 10:01

Marija odakle ti snage da komentarišeš druge, kada si u haosi? Uvuci rogove, vadi Miljanu lutkicu na lečenje ne blamiraj se više!