BANE BOJANIĆ ULAZI U ELITU? Pevač priznao šta publika može da očekuje nakon Miloševog i Mikicinog UČEŠĆA!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Bojanić se vratio u Srbiju i ima velike planove!

BANE BOJANIĆ ULAZI U ELITU? Pevač priznao šta publika može da očekuje nakon Miloševog i Mikicinog UČEŠĆA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bane Bojanić se konačno vratio u Srbiju, posle višedecenijskog rada van naše zemlje. Kako nam je otkrio sa porodicom je kupio stan u Beogradu gde planira da nastavi muzičku karijeru, a onda je progovorio i o "Eliti".

Republika

Foto: ATA Images

Bane Bojanić

Naime, pevač se prisetio dana kada je njegov otac, pevač Miloš Bojanić bio deo rijaliti programa, kao i njegov brat Mikica, te otkrio da li bi on ušao.

Kada su tata Miloš i brat Mikica bili u rijalitiju, morao sam da ih podržim. Moji su. Čuo sam da se brat dobro pokazao. Ja nisam taj tip, ne bih se snašao tamo. Nisam planirao da uđem u rijaliti, niti je to za mene. Kada je Miloš bio u rijalitiju, bilo je strašno. Slali su mi klipove. Ništa nisam mogao da uradim - rekao je Bane, pa otkrio da se vraća na muzičku scenu, kao i da je snimio duet sa koleginicom.

Republika

Foto: Republika, ATA Images

Miloš i Mikica Bojanić

Album je pri kraju, a ekskluzivno najavljujem duet sa jednom svojom koleginicom, ali neću da otkrivam sa kojom. To će biti iznenađenje. Ona je u prvih top pet pevačica trenutno. Ukoliko album dobro prođe, biće kako publika kaže - rekao je Bane, pa otkrio šta se dešava sa kućom u Crnoj Gori.

- Ćerke su na fakultetu u Beču, a ja se vraćam u Srbiju definitivno. Kupili smo stan u Beogradu. Što se prodaje kuće tiče, to morate Miloša da pitate. Svi smo emotivno  vezani za tu kuću na moru u Crnoj Gori. Miloš je gradio tu kuću. On svaku kuću koji je gradio morao je da učestvuje u radovima. On me može bez toga. Iako je sada u godinama kada mora da se čuva, on nas ne sluša. Video sam u novinama kada je teglio džakove cementa. Kažem mu da se pazi, da ne padne negde kad radi oko kuće, ali on ne sluša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading