MUŽ SESTRE UKI Q DELIMIČNO PRIZNAO NASILJE: Šok i neverica u sudnici, žrtva i dalje PLEPLAŠENA NASMRT!

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremljeno ročište Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici kada je pretukao suprugu Saru H. (21)

MUŽ SESTRE UKI Q DELIMIČNO PRIZNAO NASILJE: Šok i neverica u sudnici, žrtva i dalje PLEPLAŠENA NASMRT!

Foto: Republika.rs, instagram/screenshot/uki_q

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu upravo se završilo pripremno ročište u slučaju Damjana H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici koje se dogodilo u septembru prošle godine u porodičnom stanu. Tokom tog incidenta, nasilnik je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), koja je inače sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznatija u javnosti kao Uki Q.

Naime, Suđenje je obavljeno "iza zatvorenih vrata," što znači da nije bilo javno, ali prema saznanjima, strane u postupku su se izjasnile o optužnici i iznele predloge vezane za dalji tok suđenja.

Republika

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Uki Q sestra Sara i Damjan

Na pripremnom ročištu, Damjan H. je delimično priznao delo koje mu se stavlja na teret. Prethodno je u Tužilaštvu već priznao da se posvađao sa Sarom i da ju je gurnuo, usled čega se povredila u kupatilu. Međutim, negirao je da ju je brutalno pretukao.

Sara H. je, nakon incidenta, iznela drugačiju priču, tvrdeći čak da je Damjan H. bio nasilan i prema njihovoj bebi, za koju se, nezvanično, tražilo i utvrđivanje očinstva. Trenutno su Damjan i Sara u postupku brakorazvodne parnice.

Ceo slučaj je obelodanila i prijavila poznata tiktokerka Uki Kju, sestra Sare. Sara danas nije prisustvovala pretresu, jer to zakonski nije bila obavezna. Međutim, na sledećem suđenju, koje će biti zakazano naknadno, očekuje se da će biti pozvana da da svoj iskaz kao oštećena strana u ovom postupku. Sestri tiktokerke će to pasti teško, kako emotivno, s obzirom na to da se još uvek plaši bivšeg muža i mogućeg ponovnog nasilja.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading