DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG POKAZALA KAKO MEŠA: Mlada glumica otkrila čime raspolaže! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mešaj, mešaj mala!

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG POKAZALA KAKO MEŠA: Mlada glumica otkrila čime raspolaže! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Ljubavna priča između poznatog glumca Lazara Ristovskog (71) i njegove izabranice i koleginice Anice Lazić (32) i dalje intrigira javnost. Mlada glumica sve češće privlači pažnju na društvenim mrežama, a nedavno je objavila video snimak koji je oduševio njene pratioce.

Naime, na snimku se vidi kako Anica sprema ručak u svojoj kuhinji, ali ono što je izazvalo pažnju mnogih je činjenica da je to radila u beloj košulji i sa satom na ruci. Izgleda da Anica ne samo da je talentovana glumica, već ima želju i da se pokaže kakva je domaćica.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić instagram

- Pašće sneg - napisala je Anica u opisu snimka, sve vreme mešajući varjačom po šerpi, dok nije otkrivala koje jelo je izabrala da sprema, a da li je vrsna se, pretpostavljamo, uverio Ristovski.

Podsećanja radi, vest da je par u vezi, prvi je potvrdio Lazar, dok je Anica odlučila da se u ovoj situaciji drži podalje od medija. Ipak, njih dvoje nedavno su se pojavili na otvaranju novog filmskog studija, te je javnost imala prilike da novopečeni par vidi i kako se drži ruku pod ruku.

Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao je glumac nedavno.

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading