POTRESNO OGLAŠAVANJE MAJKE ALEKSANDRA KODIĆA: Evo šta je rekla nakon saznanja da je SAHRANJEN pored žrtava iz Ribnikara!

Autor:

Zabava

02.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Mirka Kodića juče je ispraćen na večni počinak.

POTRESNO OGLAŠAVANJE MAJKE ALEKSANDRA KODIĆA: Evo šta je rekla nakon saznanja da je SAHRANJEN pored žrtava iz Ribnikara!

Foto: Republika

Juče je na večni počinak ispraćen sin Mirka Kodića, Aleksandra Kodić, a porodica i prijatelji još uvek ne dolaze sebi od šoka. Ono što je dodatno potreslo sve jeste činjenica da je mladi Kodić sahranjen na beogradskom groblju Lešće pored žrtava iz Ribnikara. Aleksandar Kodić počiva pored čuvara Dragana Vlahovića, devojčice A. A, kao i dečaka pijaniste A.Č.

Naime, scena sa groblja tera suze na oči, a majka pokojnog Aleksandra Kodića kaže da je to sudbina, te da anđeli idu s anđelima.

Republika

Foto: Republika.rs

Roditelji se opraštaju od Aleksandra Kodića

- Ne znam šta da kažem. Anđeli idu s anđelima, sudbina je to. Samo mog sina da čuvaju kao što sam ga ja čuvala - kratko je poručila Jasna za naš portal kroz suze, koja ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog deteta više nema.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Kodić sahrana

Inače, pre dva dana obavljeni su rezultati obdukcije tela preminulog Aleksandra, a Mirkov kolega Era i nekoliko bliskih ljudi na groblju su otkrili tačan uzrok prerane tragedije koja je zabezeknula region. 

Republika

Foto: Republika.rs

Prijatelji se uz baklje oprostili od Aleksandra

- Umro je od srca, samo je stalo, u snu - rekao je pevač na sahrani pred prisutnim novinarskim ekipama, te  istakao kako je Aleksandar navodno mnogo patio zbog raskida sa devojkom.

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a juče je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi kidali su srca.

BONUS VIDEO:  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading