ŠOK POTEZ VODITELJA ELITE U PROGRAMU UŽIVO: Ovo niko nije mogao ni da sanja da će uraditi pred KAMERAMA!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević sinoć je ušao na imanje u Šimanovcima zbog emisije "Izbacivanje", a tokom kratke pauze pokazao je da je u opasnom treningu.

ŠOK POTEZ VODITELJA ELITE U PROGRAMU UŽIVO: Ovo niko nije mogao ni da sanja da će uraditi pred KAMERAMA!

Foto: Ilustracija, Instagram.com

Tokom sinoćne noći u rijalitiju "Elita" održana je kao i svakog petka emisija "Izbacivanje". Kad je voditelj Darko Tanasijević završio razgovor sa pojednim takmičarima u "Šiša baru" došao je ispred sobe za izolaciju, gde su ga čekali ugroženi takmičari. Međutim, u jednom trenutku Darko je napravio potez koji niko u tom trenutku nije mogao da očekuje. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević

Naime, voditelj je ugledao dve klupe, koje su po svemu sudeći neki od takmičara tu ostavili nakon treninga i nisu ih vratili na svoje mesto, pa je rešio da pokaže u kakvom je treningu i kakva mu je fizička spremnost. 

- Lagani sklekovi u pet ujutru - napisao je voditelj. 

Iako je bio u odelu Darko je na klupama uradio nekoliko sklekova, a njega je spazio Lepi Mića koji je odmah prišao da u se javi i čestita mu na odlučnoj kondiciji koju je pokazao. Darko se nakon toga uputio u sobu gde su ga čekali nominovani takmičari, a onda ih i odveo u salu za igrce gde su odmerili snage. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading