TRUDNA ALEKS MOLI DEJANA ZA OPROŠTAJ: U manastiru doživela prosvetljenje, želi da se iskupi za SKANDAL sa Carem!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Aleksandra Nikolić poslala poruku Dejanu Dragojeviću, moli ga da joj oprosti!

TRUDNA ALEKS MOLI DEJANA ZA OPROŠTAJ: U manastiru doživela prosvetljenje, želi da se iskupi za SKANDAL sa Carem!

Foto: ATA Images, printscreen/RTV Pink

Nakon što je raskinula sa Filipom Carem, trudna Aleksandra Nikolić je našla mir u manastiru. Pobednica "Zadruge" posećuje sveta mesta, na kojima se, kako kaže, jedno oseća dobro. Svesna je da je mnogo grešila, pa sada po savetu svog dugovnika traži oproštaj od svih koje je na bilo koji način povredila. Na prvom mestu oprost joj treba od Dejana Dragojevića.

- Aleksandra misli da ne može da bude srećna u životu i da joj se iznova dešavaju loše stvari, jer se teško ogrešila o neke ljude. Oseća grižu savesti i smatra da je karma stiže zbog svega. Svoj mir i sreću pronašla je u manastiru i prija joj kada posećuje sveta mesta - kaže za "Svet" izvor blizak Aleksandri, pa dodaje:

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATA Images, printscreen/pink

Aleks i Car

- U ragovoru sa monasima dobila je želju da zatraži iskren oproštaj od svih kojima je na bilo koji način naudila. Kako sam čula, poslala je poruku Dejanu Dragojeviću, vrlo emotivnu, i nada se da on neće to u nekom trenutku zloupotrebiti ili pogrešno shvatiti. Zaista se pokajala zbog bruke i bola koji mu je nanela kada ga je javno prevarila sa Filipom i drago joj je što on ima devojku pored koje je srećan, jer je to i zaslužio - dodaje izvor, pa nastavlja:

- Zna se da je Dejan primio islam i baš to što i on traži Boga i želi da živi ispravno, daje joj nadu da će shvatiti zbog čega mu traži oprost. "Najveća mi je greška i greh što sam tebe izdala i povredila, Car je bio moja kazna, molim te, oprosti mi, kako bih mogla da krenem dalje", nešto u tom fazonu je napisala. Ne sećam se tačno svega, prilično je dugačka poruka. Bitno je da se čovek pokaje za neke svoje postupke, sigurna sam da je ona na pravom putu - završava izvor blizak Aleksandri.

Republika

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Dejan i Aleks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Makarije

29.09.2023 10:50

Tebi dijete moje nema pomoći jer si grešna mnogo.. A najveći je grijeh prodavati svoje tijelo za prokleti novac . Zadovoljavala si i Šiptare e za taj poseban grijeh dijete moje možeš završiti u paklu jer za tebe nema raja nikada.

MINA

29.09.2023 13:14

ljudski je da se pokajes a jos svetije da das oprost

Srpkinja

29.09.2023 20:23

@MINA - Ako si iskren u pokajanju,a dotična nije sposobna za tako nešto.