ALEKSANDAR ŠAPIĆ PODNEO OSTAVKU! Evo šta je poručio građanima!

Autor:

Vesti

29.09.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradinačelnik podneo ostavku.

ALEKSANDAR ŠAPIĆ PODNEO OSTAVKU! Evo šta je poručio građanima!

Foto: N. Pančić

- Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda - rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

- I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formlani uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana - rekao je on.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

29.09.2023 10:20

Baš šteta, fin mladić