JANJUŠ I ANELI SE DOHVATILI PRED SVIMA: Otrgli se kontroli, sve puca od STRASTI!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari rijalitija smatraju da je pitanje trenutka kad će Janjuš i Aneli priznati da su u ljubavnoj vezi.

JANJUŠ I ANELI SE DOHVATILI PRED SVIMA: Otrgli se kontroli, sve puca od STRASTI!

Foto: ATA Images

Aneli i Janjuš

Svi domaći mediji kao i fanovi rijalitija na društvenim mrežama prate svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Njih dvoje su jako prisni i skoro svaki dan po ceo dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će preći granicu prijateljstva. Kako se komentariše po Beloj kući, ali i društvenim mrežama, Janjuš je već preterao, s obzirom da je u ovu sezonu ušao kao zauzet muškarac, a od supruge Ene je letos dobio oprost za sve što je radio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Njih dvoje su danas sedeli na garnituri u dnvenoj sobi Bele kuće i sve vreme se dodirivali, mazili i grlili, a pogledi njihovih cimerima im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili. 

Podsećamo, Janjuš se tokom sinoćne emisije "Nominacije" otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip. 

Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene - bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading