ISPLIVALE NAJVRELIJE FOTKE ZGODNOG CRNOGORCA! Bukilić sinoć RASKINUO, danas slavi ROĐENDAN, a evo šta krije ispod ODEĆE!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zgodnog Crnogorca pale su mnoge devojke, a već je uspeo da slomi srce jedne takmičarke!

ISPLIVALE NAJVRELIJE FOTKE ZGODNOG CRNOGORCA! Bukilić sinoć RASKINUO, danas slavi ROĐENDAN, a evo šta krije ispod ODEĆE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikola Bukilić

Takmičar "Elite" Nikola Bukilić danas slavi svoj rođendan. U Belu kući stigla je čestitka od Velikog šefa, ali i torta koju su Nikoli poslali fanovi Mensura Ajdarpašića, sa posebnom čestitkom za ovog učesnika.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Torta Nikole Bukilića koja je stigla od Mensurov podrške

- Nikola, srećan ti rođendan. Posebna čestitka od Mensurove podrške. Tajsoni i Tajsonke ti žele sve najbolje. Mensure, ove godine je kruna naša. Vole te tvoji Tajsoni i Tajsonke - pročitao je Mensur.

Ovaj zgodni Crnogorac privukao je veliku pažnju devojaka, a na njegovom Instagram profilu se mogu pronaći fotografije iz teretane, gde redovno vežba i održava svoje mišiće. Neke od najvrelijih možete pronaći u galeriji ispod ovog teksta.

Inače, sinoć su u emisiji "Pitanja novinara" Teodora Radoičić i Nikola otkrili su da su posle svega dva dana veze doneli odluku da je bolje da raskinu i distanciraju se jedno od drugog. Njih dvoje su priznali šta im smeta jedno kod drugog, a iako je delovalo da će ovog puta normalno voditi razgovor Teodoru je izbacilo iz takta što je Nikola ne poštuje i kako on kaže želi da je dresira. 

Da, rekla sam to i stojim iza svega. Nismo došli do nekog kompromisa tako da eto. Nisam osetila da ima poštovanja prema meni po načinu na koji razgovora sa mnom - govorila je Teodora. 

Moram malo da je dresiram - smejao se Bukilić, a njegova konstatacija izbacila je Teodoru iz takta. 

Ne kažem da je on loš ali način na koji ja funkcioniše i ja su dva različita sveta. Popustili smo oboje. Ja nisam ćorava ni glupa, mi nikada nećemo više imati ništa jer neću da se blamiram. Nisam idiot, niti sam nekome mama, mene je doticalo ponašanje u našem odnosu. Ja kada volim ja sam spremna da srušim ceo svet i to krasi moj karakter. Nema potrebe više šta da pričam jer se osećam omlovaženo i loše se osečam. Imao je neke ispade. U trenutku kada sam ga izvela da pričam sa žurke htela sam da igladimo odnos ali sada posle nekih razgovora ne želim to više. On je zastao negde u školi u redu za đačku pljeskavicu - govorila je bivša robijašica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bukilić i Teodora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
smilja

23.09.2023 16:36

tako mlad a pun steroida,a glup je do bola

Vesna

23.09.2023 18:26

On pun steroida,ona sva izoperisani,uzastopno jedan