ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA BULIĆEM: Posle ovih reči sve je jasno!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka sinoć je potvrdila da nije u ljubavi sa Acom Bulićem!

ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA BULIĆEM: Posle ovih reči sve je jasno!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Grupa "Izigrane lavice" danima unazad raskrinkavale su i izbacivale prepiske Ane Ćurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6".Poslenji put bile su poruke sa Acom Bulićem, gde je Ana od njega želela da čuje zbog čega on nju ne želi da poljubi i moli ga da dobije poruke za laku noć, a onda i potvrđuje da je ishitreno rekla da su u vezi u emisiji "Narod pita", zbog čega mu se kasnije izvinjavala. 

Mnogi su shvatili da je Ana lažirala ceo odnos sa Acom nakon izlaska iz rijalitija i da su reči Milene Kačavende da njih dvoje glume zarad javnosti i medija istinite. Ana je sinoć na svom profilu na društvenoj mreži Instagram odlučila da putem prenosa uživo odgovori na neka pitanja svojih fanova, gde je i potvrdila da sa Acom nije u vezi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram lajv

Gde je Aca, moj veliki zaštitnik? U, j*bote, koliko vas je hejtera. Neka je pritisak na mene. Da li smo Aca i ja zajedno? Dobro...  Opet pitanje, da li sam sa Acom. Ne, ne - pričala je Ana, a onda je nestao ton.

Ana je takođe na svom Instagramu ovih dana delila različite citate, koje su njeni pratioci i fanovi naravno povezivali sa njenim odnosom sa Bulićem, a jedan je privukao posebnu pažnju. 

- Iza svake jake i nezavisne žene stoji slomljena devojčica koja je morala naučiti kako da ustane i nikada ne zavisi ni od koga - glasila je poruka koju je Ana podelila, uz šta je dodala srce i uzvičnik i napisala:

- Tu sam.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram oglašavanje

Podsetimo, Ana Ćurčić i Aca Bulić su bili u vezi koja je privukla pažnju domaćih medija. Nakon što je Ana izašla iz rijalitija “Zadruga”, rekli su da su obnovili svoju vezu. Međutim, Aca Bulić je odlučio da preko poruke stavi tačku na njihovu romansu. On je naveo da je doživeo kolaps emocija nakon njenog izlaska iz “Zadruge” i da nije spreman za žene. Ana Ćurčić je bila slomljena nakon raskida i nije krila svoju tugu, a mnogi sad u sve to sumnjaju nakon prepiski koje su izašle. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading