ŠOK! Procurio video Darka Tanasijevića - voditelj snimio PROFIL za ulazak u "Elitu", boji se Marka Đedovića! (VIDEO)

Autor: M. I. / B. P. M.

Zadruga

15.09.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio profil Darka Tanasijevića za ulazak u "Elitu"!

ŠOK! Procurio video Darka Tanasijevića - voditelj snimio PROFIL za ulazak u "Elitu", boji se Marka Đedovića! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Portal Republika vam donosi ekskluzivni snimak voditelja Darka Tanasijevića, koji je snimio profil za ulazak u rijaliti "Elita", koji vodi od samog početka. U nastavku pogledajte šta je Darko izjavio, koga se najviše boji, kao i kako bi se snašao u ovom takmičenju.

 

 

- Ćao svima, ja sam Darko Tanasijević, imam 29 godina. Dolazim iz Kovina. U "Eliti" neću napadati nikog, samo ću se braniti, ko me bude napao, ko me bude uzeo za zub, nagrabusio je - rekao je Darko, pa dodao:

- S*ks pred kamerama ne, možda neka vrsta intimiziranja. S*ks svakako ne, ne želim da mi gledaju to mama i tata. Ne poznajem mnogo ljudi iz prethodnih rijalitija, poznajem Maju Marinković, Lepog Miću, Matoru, Slađu Poršelinu, Mensura... - dodao je Tanasijević, pa nastavio:

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

- Ukoliko me Lepi Mića bude psovao, uzratiću mu istom merom. Ne plašim se Lepog Miće. O Marku Đedoviću sam čuo svašta, da ima kečeve u rukavu, informacije kojima može da me raskrinka... Pokušaću sa njim da budem dobar, da mu ne stanem za žulj. 

Darko je svoj profil snimio samo za novu rubriku u našoj emisiji "U trendingu sa Republikom", koja nosi naziv "90 sekundi sa Malom Neveštom", a koju vodi Milica Ivanović, a ovaj snimak je bio deo njenog zanimljivog izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading