ZVEZDAN ODUVAO ANU ĆURČIĆ: Slavnić progovorio o POZIVU sa bivšom, njegove reči izazvaće totalnu pometnju!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se oglasio povodom poziva Ane Ćurčić, pa otkrio sve detalje.

ZVEZDAN ODUVAO ANU ĆURČIĆ: Slavnić progovorio o POZIVU sa bivšom, njegove reči izazvaće totalnu pometnju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Ana Ćurčić pala je u depresiju, nakon što je u Elitu ušla Milena Kačavenda i krenula da iznosi njen prljav veš, a Marko Đedović poseduje dokaze, koje bi je mogle uništiti.

Kako je Star preneo, Ana je u trenutku očaja kontaktirala Zvezdana Slavnića, jer je čula da će ući u Elitu, te ga pripremi za susret sa Kačavendom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

 

 

- Ana je očajna, uopšte se nije nadala svemu ovome, pogotovo da Đedović poseduje ozbiljan materijal i njene prepiske sa fanovima i Bulićem. U ozbiljnoj je depresiji bila, naročito kada je Bulić raskinuo sa njom, čula je da Zvezdan ulazi u Elitu, pa ga je kontaktirala, kako bi napravila plan. Pokušala je preko nekih ljudi da dođe do njega. Želi da se sastanu i u tajnosti pripreme sve za rijaliti. Zvezdan je prvo rekao da ga taj cirkus ne zanima i da je on nije terao da se kači sa Kačavendom. Nije sigurno, ali mislim da mu je ponudila novac kako bi se udružili i pokopali Kačavendu - govori za Star izvor.

Kako i sam izvor tvrdi, Zvezdan nije želeo ni da čuje za Anin plan, a ubrzo se oglasio i Slavnić, koji je naglasio da sa "dotičnom" ne želi nikakvu komunikaciju. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

On je, putem Instagram profila, poručio fanovima da je Anu otpisao još tokom Zadruge 6:

- Sve spletke i laži neka rešava samo, kako zna i ume - napisao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
JA

14.09.2023 06:38

.....nije ocekivala.....pa sta je ocekivala posle silnih lazi koje je plasirala ?! Bravo za Zvezdana, ako je tacna ova informacija !!!

Cilka

14.09.2023 10:21

Divni Slavnic Vodite ga kuci

Vojvotkinja Tolstoj

14.09.2023 21:51

Ti si sve to i zakuvao ! Treba ti devojčica za seks na televiziji, javno ! Ja razumem da imaš švaleraciju sa nekima od 16 do 116godina, ali ne pred 10miliona gledalaca, ili ti je i to fetiš ... Ma šta briga Anu, da je pametna pa sve SAAAMA DA NADVLADA ! Kakav Đedović, on samo vodi abrove, TUĐE-A O SEBI NIŠTA ! Pa da l je toliko pozitivan lik, koliko to želi? Zamisli ti mozak Đedovićev, kakve gluposti "drži" u glavi ; ma šta te briga Ana : zar ćeš nekoga da pitaš sa kim ćeš da "IDEŠ", A ONI DNEVNO IMAJU NJIH TOLIKO KAO TI ZA CEO ŽIVOT !! Ma šta ste napali ženu ? Ivana Marinković mozak isto pun negativne energije, pa mu je lice zborano "od abrova", kao čiči od 90 godina...