ANA ĆURČIĆ KONTAKTIRALA ZVEZDANA ZBOG ULASKA U ELITU: Dala mu informacije da uništi Kačavendu, sve uradila Buliću iza leđa!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić skovali su pakleni plan da unište Milenu Kačavendu, Bulić o ovome pojma nema.

ANA ĆURČIĆ KONTAKTIRALA ZVEZDANA ZBOG ULASKA U ELITU: Dala mu informacije da uništi Kačavendu, sve uradila Buliću iza leđa!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Otkad je Milena Kačavenda ušla u Elitu, klupko oko Ane Ćurčić je počelo da se odmotava, te su sada mnoge šokantne stvari izašle u javnost.

Prošle nedelje je kuma izjavila kako Ana i Bulić nikada ni nisu bili u vezi, nakon čega je Bulić iznenada odlučio da stavi tačku na odnos sa Anom, a danas su se pomirili i nastavili gde su stali.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Aca Bulić

 

Međutim, kako saznaje Star, Ana je, nakon raskida sa Bulićem, kontaktirala Zvezdana Slavnića, kako bi joj pomogao da uništi Milenu:

- Ana je očajna, uopšte se nije nadala svemu ovome, pogotovo da Đedović poseduje ozbiljan materijal i njene prepiske sa fanovima i Bulićem. U ozbiljnoj je depresiji bila, naročito kada je Bulić raskinuo sa njom, čula je da Zvezdan ulazi u Elitu, pa ga je kontaktirala, kako bi napravila plan. Pokušala je preko nekih ljudi da dođe do njega. Želi da se sastanu i u tajnosti pripreme sve za rijaliti. Zvezdan je prvo rekao da ga taj cirkus ne zanima i da je on nije terao da se kači sa Kačavendom. Nije sigurno, ali mislim da mu je ponudila novac kako bi se udružili i pokopali Kačavendu - govori za Star izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
O Boze!!!

13.09.2023 19:17

Sta je sa ovom zenom, ceo svoj zivot provede u osvetama!?! Nista drugo nije pokazala sem da je u "ratu" sa svim i svakim i da se svima sveti!!! Zena haos

Cilka

14.09.2023 08:34

I vi Jos o Ani Pa dokle vise aman