ROLEKSA NE BI BILO DA JA NISAM REKLA: Kačavenda konačno razvezala jezik, otkrila detalje PAKLENOG PLANA ZA DISKVALIFIKACIJU Zvezdana Slavnića!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Ane Ćurčić progovorila o žestokim obračunima!

ROLEKSA NE BI BILO DA JA NISAM REKLA: Kačavenda konačno razvezala jezik, otkrila detalje PAKLENOG PLANA ZA DISKVALIFIKACIJU Zvezdana Slavnića!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Bivša kuma zadrugarke iz pete sezone rijalitija, Ane Ćurčić, Milena Kačavenda sinoć je postala takmičarka novog rijaliti programa "Elita". Mnogi su jedva čekali da čuju šta ona ima da ispriča o Ani i njihovom odnosu, kao i o detaljima kraha prijateljstva, koje je puklo odmah nakon završetka "Zadruge 6"

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 - Ova se okrenula protiv mene, Bulić u nekoj priči, gori rijaliti. Ja magarica. Ja u druženju ne taktiziram, svaku rečenicu da stavljam na tas. Ona me zaremila kao konja, on me zaremio kao konja, svet mi se srušio na glavu, mediji gore. Dva dana pred rijaliti ova mi pretila. Nije moguće da se ne pominje prošla sezona, ja samzapalila ceo Balkan.Ona kaže da samu uzela popularnost, kako je ona bila kontradiktorna u rijalitiju jer sam ja pričala napolju. Znaš ko je kriv zasve? Ja sam rekla da dobro razmisli kad uđe i kad ga vidi, nije lako to lice u lice. Rekla sam joj da se uhvati za crveni konac, neka razmisli dobro i samo neka bude dobro - govorila je Milena u dvorištu imanja. 

- Njen život je njena stvar, nikad se ne bih naljutila. Najpoštenije bi bilo da je rekla: "Milena, ja ne znam, možda puknem kadga vidim". Nacija me je zvala. "Roleksa" ne bi bilo da ja to nisam rekla da nerviramo Zvezdana. Pravila sam igru da diskvalifikujemo Zvezdana. Ona je navukla tog "Roleksa", šeta sa Acinim obezbeđenjem, otvorila platformu 20 evra naplaćuje žrtvama nasilja savete. Probleme treba da rešava psiholog, a ona pravi platformu - dodala je Milena u nastavku razgovora. 

 

Podsećamo, Milena je tokom "Zadruge 6" punom parom branila i zastupala Anu Ćurčić, ali kad se sezona završila njihovo prijateljstvo je imalo buran kraj, pa su jedna drugu žestoko pljuvale po profilima na društvenim mrežama i medijima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading