NEĆE NI DA ČUJE ZA TAKIJA: Teodora Delić progovorila o vatačini sa Majinim ocem, pred Elitu se za sve pare PRALA OD NJEGA!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

01:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić odlučila da se pred ulazak u Elitu ogradi od povezivanja sa Takijem Marinkovićem.

Teodora Delić je buduća učesnica rijalitija "Elita", a pred ulazak u studio za Republiku je govorila o svom učešću i odnosu sa Takijem Marinkovićem

- Upoznala sam se sa Takijem na njegovom rođendanu, pozvao me je da budem gost. Došla sam, sa svojom drugaricom, ja znam te ljude koji su bili i posle toga smo se sprijateljili, bio mi je podrška i ostaće. Sa Majom Marinković nisam imala kontakt, nismo imale priliku da se upoznamo, ali će verovatno biti - govorila je ona. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Teodora Delić

Teodora je posle toga progovorila o odnosu sa Takijem i priznala da li su njih dvoje u emotivnom odnosu. 

- Moj partner nije Taki, moram to odmah da demantujem. Moj partner je drugi dečko, hoću da to prestane da se priča. On je bio moj prijatelj i biće - pričala je buduća učesnica "Elite", pa otkrila da su mnoge učesnice pokazale ljubomoru prema njoj. 

- Primetila sam dosta ljubomornih devojaka, to je sujeta ženska, ja to trpim odavno. Ne mogu da kažem da ću biti najbolja riba, ali kad sam videla ko ulazi, top deset - istakla je Teodora Delić. 

- Uhvatio me za butinu, pa nije mi zavukao ruke u gaće. Meni mama stavi ruku na butinu, sestra, drugarice i drugovi. Nije me j*bao, nismo imali s*ksualni odnos ako me je uhvatio za butinu. Zašto ja ne bih pokazivala svoje telo kad sam lepa? Ja demantujem da sam Takijeva devojka. Taki se šali, zna se da smo samo prijatelji. Ja se ne ograđujem, ali hoću da bude jasno da nismo partneri jer ja imam dečka. Ja sam njemu podrška i on je meni podrška. Ja sam ostavila sa dečkom da bude pauza, jer ne znam šta on radi napolju, a on zna šta ja radim unutra - govorila je Teodora za Republiku pred ulazak u "Elitu". 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora Delić i Taki Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading