ŽELI DA BUDE NOVA DŽEHVA! Pevačica zbarila bogatog Hrvata, ulazi u ELITU da se proslavi! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se vraća na velika vrata!

Bivša zadrugarka i "Pinkova zvezda" Miona Jovanović stigla je u karantin za buduće takmičare "Elite". Pevačica koja je učestvovala u trećoj sezoni "Zadruge" ponovo ulazi u rijaliti, a dopratio ju je dečko iz Hrvatske.

Dečko ju je dovezao iz Zagreba i to u skupocenom automobilu, a ona nam je otkrila šta joj je poželeo.

Republika

Foto: Republika

Miona Jovanović sa dečkom

- Poželeo mi je sreću, uz mene je, rekao mi je pamet u glavu i to mi je sasvim dovoljno - rekla je Miona, koja se nada da će ostati dugo u "Eliti":

- Ako sam prvi put ostala tako dugo (sedam i po meseci), trebalo bi i sada. Dečko me je podržao, nadam se da će sve biti kako treba. Ovo mi je baš teško, totalno drugačije od prvog puta. Ja znam šta mogu da uradim, a šta ne. Imam nekog, i to stvara mi tenziju kako će on na sve to gledati.

Kako je istakla, sigurna je da će je dečko čekati.

Republika

Foto: Republika

Miona Jovanović sa dečkom

- Ako je to prava ljubav, i ako nam je suđeno, bićemo zajedno - poručila je Jovanovićeva, koja tvrdi da ga neće prevariti.

Miona želi da se ostvari kao pevačica i to je razlog njenog ulaska u "Elitu".

- Želim da se ostvarim kao pevačica, a ne da budem rijaliti zvezda, da se guram s nekim devojkama i da se čupam. Ja sam totalno drugi svet. Dolazim da uspem u muzici, da moja karijera napreduje, ne ulazim da tražim momka i muža. Sad ću se aktivirati kada je pevanje u pitanju - zaključila je Miona, koja želi da ima karijeru koju ima Teodora Džehverović.

Republika

Foto: Republika

Miona Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading