LAŽNI PUKOVNIK POČINIO KRIVIČNO DELO! Advokat Pantić za Republiku otkrio koja mu KAZNA sledi!

Autor:

Zabava

01.09.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiklu se oglasio advokat Pantić povodom slučaja lažnog pukovnika Almira Asanovića!

LAŽNI PUKOVNIK POČINIO KRIVIČNO DELO! Advokat Pantić za Republiku otkrio koja mu KAZNA sledi!

Foto: TV Pink/printscreen

Almir Asanović

Nakon što je Ministarstvo odbrane saopštilo danas da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije, niti je to ikada bio, postavilo se pitanje da li će lažni pukovnik biti sankcionisan za lažno predstavljanje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Stupili smo u kontakt sa advokatom Markom Pantićem, koji je za Republiku otkrio šta lažnog pukovnika čeka.

- Bilo bi gore po njega da je iskoristio tu lažnu uniformu, da je probao da napravi benefit u smislu da je zahvaljujući uniformi recimo, policajca, zaustavljao ljude i delio kazne, to bi bilo mnogo gore. Ovako je on mogao da napravi konkretnu štetu, nego što je uzeo uniformu i izigravao budalu u rijalitiju. Eventualno ako Tužilaštvo bude na pritisak vojske htelo da reaguje da bi se zaštitio ugled vojske, jer to nije normalno da se neko u lažnoj uniformi pojavljuje bilo gde a ne na televiziji koju gleda milionski auditorijum. time se u najblažu ruku narušava ugled te institucije, iako ona nema ništa s tim i ogradila se a i vrlo je moguće krivično delo lažno predstavljanje ukoliko se to kao takvo definiše - rekao je advokat Marko Pantić za Republiku. 

Republika

Foto: youtube.com/

Almir Asanović

Zvanično saopštenje Ministarstva odbrane povodom ovog slučaja možete pročitati u nastavku.

Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio - navedeneo je u saopštenju.

Ovim putem apelujemo na medije da u javnost ne plasiraju netačne i neproverene informacije koje mogu narušiti ugled Ministarstva odbrane i Vojske Srbije - ističe se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Almir Asanović, verni fan rijalitija "Zadruga", bivši suprug Divne DNK i udvarač Ane Ćurčić, gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević. Asanović se predstavio kao pilot pukovnik, kako se predstavljao u svakom uključenju uživo putem telefonskog poziva. Asanović je, inače, i budući takmičar "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/

Almir Asanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading