NAŠA PEVAČICA SMUVALA MARKA MARKOVIĆA? Elektra Elit objavila INTIMAN snimak sa bivšim zadrugarom, ŠOK KADROVI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit u društvu Marka Markovića!

NAŠA PEVAČICA SMUVALA MARKA MARKOVIĆA? Elektra Elit objavila INTIMAN snimak sa bivšim zadrugarom, ŠOK KADROVI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

BIvši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković našao se u društvu naše pevačice Elektre Elit. Naime, na Instagramu se pojavio snimak njih dvoje, što je šokiralo sve. Marković je poznat kao veliki zavodnik, a sa druge strane, Elektra je poznata da voli da oko sebe ima dobra frajere, pa se ovaj tandem i spojio radi saradnje. 

 

 

Kako saznajemo, Elektra je unajmila Markovića, kako bi snimili spot, što je izazvalo veliku pažnju u javnosti. Korisnici društvene mreže objavili su njihove snimke, nakon što su održali lajv, snimili su video na fudbalskom terenu, što je postalo viralno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga", Marko Marković uplovio je u ljubavnu vezu sa Žanom Đorđević, koja očigledno nije imala ništa protiv snimanja ovih scena. 

Poznato je da su mnogi moćnici prošli kroz Elektrin krevet, o čemu je ona i sama pričala u intervjuima. Ostaje nam da vidimo kako će sve izgledati, ali po ovim fotografijama se može zaključiti da je Elektra smuvala bivšeg dečka Stanije Dobrojević, kako i stoji u mnogim komentarima ispod snimka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading