ANA ĆURČIĆ BESNA KAO RIS ZBOG MILENINOG ULASKA U ELITU: Javno bljuje vatru, ne može da veruje kako joj se kuma proslavila!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić javno isprozivala Milenu zbog ulaska u Zadrugu 7!

ANA ĆURČIĆ BESNA KAO RIS ZBOG MILENINOG ULASKA U ELITU: Javno bljuje vatru, ne može da veruje kako joj se kuma proslavila!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Kako su čelnici Pinka izdali zvanično obaveštenje, Milena Kačavenda je prva učesnica Elite i nju će publika moći da prati u novom projektu, koji će prevazići sve do sada viđeno.

Ona je gledaocima postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, a sada su njih dve na ratnoj nozi i ne komuniciraju, pa su mnogi jedva čekali Anin komentar na ovu informaciju.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Ćurčićeva se momentalno oglasila putem svog Instagram profila i prokomentarisala vest da Milena ulazi u Zadrugu 7, koja joj se, po svemu sudeći, uopšte nije dopala:

- Šta ti je self marketing na tuđoj muci. E, živote - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

 

Ana smatra da se Kačavenda proslavila preko nje i da nije zaslužila ovoliki publicitet, a sada se čeka Milenin odgovor na ove javne prozivke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bianca

03.08.2023 15:03

Bravoza Milenu. Konačno da ne gledamo vise ovu njanjavu. Milena je elokventna i svaka joj reč na mestu