ZABRANA PRILASKA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Anđela šalje bivšeg robijaša u ZATVOR, dolijaće zbog makljaže!

Autor: P. R.

Zadruga

31.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić dobio je zabranu prilaska Anđeli Đuričić zbog nanošenja telesnih povreda!

ZABRANA PRILASKA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Anđela šalje bivšeg robijaša u ZATVOR, dolijaće zbog makljaže!

Foto: instagram, youtube, printscreen

Nakon što je bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, prijavila bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića za nasilje u porodici i nanošenje telesnih povreda, njemu je po hitnom postupku izrečena zabrana prilaska.

Naime, kako navode domaći mediji, ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Đuričićeva podnela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rešenje o zabrani prilaska. Prema navodima Informera, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Inače, kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpela tokom veze, Anđela je napustila Srbiju i otišla u rodnu Crnu Goru kod svojih roditelja. Kako se ispostavilo, glavni razlog za raskid bio je fizičko nasilje, odnosno navodni incident nakon burne svađe, kada je Zvezdan fizički nasrnuo na bivšu zadrugarku, nanevši joj lake telesne povrede.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Ukoliko se na sudu dokažu navodi iz Anđeline krivične prijave, Zvezdan bi navodno mogao biti osuđen i na do pet godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim telesnim posledicama, kazna zatvora može biti i do 10 godina. Imajući u vidu da je Zvezdan već ranije osuđivan, sud to može uzeti kao otežavajuću okolnost prilikom određivanja kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

31.07.2023 19:28

Nasilje u porodici ? Kakvoj porodici ?