KOD KULIĆA JE OPŠTI HAOS! Ivan Marinković progovorio o stanju u Nišu, pa priznao da li je video PLAC koji mu je obećan!

Autor:

Zadruga

29.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otkrio je detalje rođendana sina Željka Kulića.

KOD KULIĆA JE OPŠTI HAOS! Ivan Marinković progovorio o stanju u Nišu, pa priznao da li je video PLAC koji mu je obećan!

Foto: Instagram/printscreen, ST/Nikola Mutić

Ivan Marinković prvi put za pet godina je otišao na rođendan sina Željka Kulića, a sada je otkrio detalje proslave, kao i da li je bio sa partnerkom Jelenom.

- Nisam bio sa Jelenom, prost je razlog - Jelena radi svakog dana, devojka ne može da da otkaz da bi otišla na rođendan. Nisu to prilike da Jelena tu mora u svakoj situaciji da bude tu. Jelena je tu kad Željko dođe kod nas, ali da sad ona svuda ide... Tu neke stvari moraju da se stave na svoje mesto. Željko je deo moje porodice, isto tako ja njegove i Jelena nema potrebu svaki dan da se meša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković o proslavi u Nišu

Ivan je otkrio kakva je bila atmosfera kod Kulića.

- Kod njih u kući je opšti haos bio, spremanje... Paničili su kad ću ja, da li ću da stignem, a ja sam stigao na vreme, otišao po Željka, normalno, bez ikakve tenzije, ali kod Kulića je to... Ja tu ništa ne mogu da promenim, ćutim, trpim, sednem u kola i idem i to je to - priča on i dodaje:

- Nije bilo tenzije, mislim da ja dosta doprinosim tome. Vrlo smireno razgovaram s njima, nema razloga da tu budu ikakve svađe. Nije bilo tenzije, svi smo se super zezali, a deca su bila prioritet.

Foto: Instagram/printscreen

Ivan Marinković na rođendanu sina Željka.

Marinković je priznao i da je sama proslava bila veoma zanimljiva.

- Morao sam da odem oko 22h, Marija i drugi su ostali, imam jedan snimak Marije, bila je kao na svom rođendanu u "Zadruzi"... Bilo je baš zanimljivo. Samo ovaj put nije bila u crvenom, već u žutom. Ona je boemčina, opusti se, malo popije, ali i treba, unuku joj je peti rođendan... Mada, ko hoće, uvek nađe razlog - kaže Ivan za Pink i otkriva da li mu je Marija pokazala plac za novu kuću u Nišu:

- Nije mi pokazala plac, ali dao sam joj jednu ideju. Imamo plan da dogodine odemo u Leskovac da živimo, ja to kažem Mariji, ona se oduševila. Imaju oni dosta prostora tamo, video sam ja, otprilike, tamo iza, gde može da se podigne...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading