ALEKSANDRA DOBILA ŠUT-KARTU IZ CRIKVENICE?! Anđela želi da rasturi Carevu vezu, hitno doputovala u Hrvatsku!

Autor:

Zadruga

16.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su pisali domaći mediji, Anđela i Car su već imali tajni susret, a Đuričićeva je jedva dočekala da se vrati u Hrvatsku!

ALEKSANDRA DOBILA ŠUT-KARTU IZ CRIKVENICE?! Anđela želi da rasturi Carevu vezu, hitno doputovala u Hrvatsku!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, ATAImages

Diksvalifikovanu zadrugarku, Anđelu Đuričić, nakon iznenadnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem ne drži mesto, pa je prvo iz Crne Gore došla za Beograd, a sada je ponovo u Hrvatskoj, gde je do pre samo nekoliko dana letovala.

Tada je redovno objavljivala fotografije sa jahte, koja ju je opčinila, a čini se da se Anđeli Hrvatsko primorje toliko svidelo, pa se odmah vratila, kako bi sve ponovila.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Crnogorka je na svom Instagram profilu najavila dolazak, pa objavila stori i otkrila gde se sada nalazi, a koga tamo posećuje i ko će joj sada praviti društvo - ostaje nam samo da nagađamo.

Da podsetimo, zadrugarku su takođe spajali sa Filipom Carem, koji je trenutno u Hrvatskoj, pa nije isključeno da će ponovo doći do njihovom susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading