LJUBA ALIČIĆ UČESNIK ZADRUGE ''ELITA''!? Pevač se izlanuo, pa šokirao priznanjem: Ulazim sa Bulićem, samo on može da me smiri!

Autor:

Zadruga

12.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje Ljube Aličića koje niko nije očekivao, zbog Ace Bulića bi i u ''Zadrugu''.

LJUBA ALIČIĆ UČESNIK ZADRUGE ''ELITA''!? Pevač se izlanuo, pa šokirao priznanjem: Ulazim sa Bulićem, samo on može da me smiri!

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić, Nikola Mutic

Folk pevač Ljuba Aličić uključio se uživo u emisiju "Narod pita" i otkrio da bi ušao u narednu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, koja će se od ove jeseni nositi naziv "Zadruga 7 elita". Naime, folker je priznao da redovno gleda emisije o "Zadruzi", a sada je odlučio da se uključi u program zbog velikog prijatelja Ace Bulića, koji je u nekom momentu ušetao u studio i pridružio se Ani Ćurčić i Lazaru Čoliću Zoli, koji su već gostovali na TV Pink.

- Ja non-stop gledam "Narod pita". Sve najbolje mom bratu Aci Buliću, on zna ko mu je pevao najviše na svetu, a što se Ane tiče, ubedljivo je trebalo da bude prva. Možda je bila malo zaplašena, ali ona je moralni pobednik - rekao je Aličić, koji je na početku razgovora zapevao da bi sve u studiju uverio da je to stvarno on jer su bili skeptični, dok drugi gledaoci, a među njima i Lepi Mića, nisu počeli da šalju poruke da se zaista radi o Ljubi Aličiću.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Ljuba Aličić

Pevača je voditelj zatim zamolio da prokomentariše estradni i zadrugarski rat Lepog Miće i Zorice Marković.

- S oboma sam radio i ne bih želeo da komentarišem to. Mića je veliki radnik, čovek koji živi za "Zadrugu", verujte, i sve je u pravu što kaže. Hoću Zolu da pozdravim i neka kaže Caru da se javi na telefon - diplomatski je odgovorio Ljuba, a onda ga je voditelj upitao zašto se Zorica i Miloš Bojanić ne vole, ali mu je on opet izvrdao:

- Uf, duboka je to tema, ali ne padam na te fore, Darko. Ubedljivo mi je bilo žao Ane Ćurčić jer su je svi napadali.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

Na kraju mu je voditelj pročitao poruku Lepog Miće, koji mu upućuje zvanični poziv za "Zadruga elitu", a Aličić je otkrio pod kojim uslovima bi postao jedan od učesnika.

- Uf, nedajbože, ja sam nervozan čovek - bila je Ljubina prva reakcija, a onda je omekšao i priznao da bi se pojavio u rijalitiju, ali samo s prijateljem Bulićem, zbog kog se i javio u emisiju:

- Jedino Aca Bulić da mi pomogne da se smirim!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bas

12.07.2023 11:50

Stvarno elita