Karić bez SRAMA zapucao za Crnu Goru, veseli se na svadbi, dok se Šavija oporavlja od PREBIJANJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić na svadbi kod Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Karić bez SRAMA zapucao za Crnu Goru, veseli se na svadbi, dok se Šavija oporavlja od PREBIJANJA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/stefan._.karic

Stefan Karić, Jovana Tomić Matora

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović priredile su svadbeno veselje, na Svetom Stefanu gde će izgovoriti sudbonosno ''DA''.

Njih dve su okupile veliki broj prijatelja, među kojima su i brojni zadrugari, a bez srama se na veselju pojavio i Stefan Karić. Najpre su osvanule fotografije iz vile gde je veselje upriličeno, a na njima se vidi kako se sprema za svadbu.

On je takođe, na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz aviona, a sada i snimak na kom grli Matoru i ljubi je, a ona ne skida osmeh sa lica.

Podsetimo, Stefan Karić osumnjičen je da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, zbog čega je mesec dana bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. Šavija tvrdi da ju je krvnički tukao, a u prilog je u javnosti iznela i fotografije i snimke na kojima se vidi da joj je polomljena jagodična i vilična kost, zbog čega je imala i višestruke operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Srki

11.07.2023 19:17

Rumenko staigao na svadbu? Na prošloj svadbi gde je bio "šmeker" uništio devojci oko, da li će na ovoj nekoj devojci razbiti zube? Šmeker samo devojke bije!?🤮🤮🤮

Iva

11.07.2023 19:33

Zar se nije vise oporavila ?

Sa

11.07.2023 19:59

Ja verujem u Stefanovu priču a ne u ono šta piše Šavija. I. čekamo suđenje da vidimo lo je lagao. Ne isuđujem nikog unapred. Lepo je što je Stefan uz Matoru na njen najsrećniji dan, lepo je biti uz prijatelja i u dobru i u zlu. To znaju i rade samo pravi i iskreni prijatelji. Za mišljenje nekih drugih nikog nihe ni briga. Sretno ti bilo Matora!