POBEDNICA SA LOŠOM REPUTACIJOM, IMITIRA DALILU: Ljuba Pantović OCRNILA Aleks, pa URNISALA Anu i Zvezdana!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka nije štedela reči o prvoj i drugoj takmičarki "Zadruge 6"

POBEDNICA SA LOŠOM REPUTACIJOM, IMITIRA DALILU: Ljuba Pantović OCRNILA Aleks, pa URNISALA Anu i Zvezdana!

Foto: ST/Petar Divac, ATAImages

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović gostovala je u jednoj emisiji i pričala o bivšim takmičarima rijalitija "Zadruga", a prvo se dotakla pobednice šeste sezone Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: instagram.com

Ljuba Pantović

- Nije trebalo da pobedi, ne poznajem je, ali je ne mirišem, to je moj stav naspram onoga što sam videla. Ima jako lošu reputaciju, pobednik ne sme takve stvari da ima. Ne mogu da poverujem da nju narod voli, kako možeš da voliš nekoga za koga vezuju te stvari. Bujanovac, to... Ako sto ljudi tvrdi nešto, a ti ne demantuješ? Eto ti. Mene ne može da bude briga ako neko kaže da se ja prostituišem. Ne dopada mi se plakanje bez suza, imitiranje Dalile. Nekome (Dejanu) sam rekla da mu ne treba takva devojka, sad ova neka priča, još vezana za nekog koga nikako ne mogu da volim (Cara), koja pobednica? - rekla je Ljuba, pa prešla na Anu Ćurčić:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

- I drugo mesto, molim? Ja stvarno ne znam. Ne zna se ko je veći folirant. Čula sam od nekih osoba da im je pričala da sam je zvala da je podržim, baš me zabole d*pe. Ja sam neko ko je pretrpeo nasilje, jednom i nikad više. Pokupiš se i odeš. Pravila sam kod drugarice šator na podu, a ona ima salone, stanove, imala je gde da se skloni ili da izbaci dotičnog uljeza. Ja sad ne znam ko je ulje. To pod ruku ide, nađe vreća zakrpu. To su rijaliti fanovi. Zgrožena sam ovom sezonom. 13 godina sediš sa nekim, koji je osuđeni zločinac, ubica, bio je u zatvoru jer je ubio čoveka... Ona priča o takvom čoveku i onda kao: "On je manipulator". Ne, vi ste pomislili da ste manipulatori, ali ste toliko loši. Ušla je da pobedi, njena faca je sve rekla - istakla je ona u jednoj emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nata iz inata

09.07.2023 22:51

Ljubo misli šta ti je Verka radila pa pricaj o nečijoj reputaciji

Ena

10.07.2023 00:40

Spodobo koga briga za tebe i šta kažeš, bolje gledaj decu svoju, posebno Aleksandru koja radi novca sve daje ...a za drugu verovatno neznaš ni gde je, mani se Ane, imaš više svog jada i boleština, dečko i ćerka fuj 🤮🤮🤮 Ana tek će da blista,a mnogi će da se koprcaju u ljubomori