MOLITE ZA POKLONE, TO JE TAKVO PONIŽAVANJE: Vladimir Tomović žestoko OSUDIO bivše zadrugare!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomović opleo po bivšim zadrugarima koji zarađuju novac i dobijaju poklone od fanova!

MOLITE ZA POKLONE, TO JE TAKVO PONIŽAVANJE: Vladimir Tomović žestoko OSUDIO bivše zadrugare!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Vladimir Tomović napravio je četiri bazena u rodnom Baru i radi punom parom. On se povukao iz javnosti i potpuno posvetio porodičnom poslu, pa otkrio da još uvek nije sreo ženu svog života. Tomović je udario i na bivše zadrugare, koji dobijaju novac i poklone od fanova.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Vladimir Tomović

- Ovo je moja dedovina, godinama se pravi, kamen po kamen. Kako kažu, nije strašno ono što je iza nas, nego ono što nas čeka, ali biće dobro. Žene nema, slobodan sam, nažalost. Ženiću se kad ja budem osetio da je ono pravo, ako ne osetim, neću biti ni prvi, ni poslednji... Ne tražim, to samo dođe, čovek baksuz, verovatno sam se ogrešio... Treniram, više u teretani vežbam psihu nego telo. Odradim rutinu, ustanem ujutru, očistim bazen, posle teretana, tuš, bazen rad - istakao je Tomović.

- Rijaliti ne gledam, ispratim portale, mnoge je lepše komentarisati pojave, nego biti pojava. Fascinantno mi je ovo što se dešava, uđeš u rijaliti, moliš za poklone... Meni je to takvo ponižavanje. Ako stvarno postoje ljudi koji imaju viška novca, treba da daju ljudima kojima je potrebno, a ne degenericima koji se obrukaju za sve pare, a onda mole za pomoć. Čovek koji je spreman da da novac  rijaliti učesniku, da odvoji od svojih usta, spreman je na sve. Poistovetiš se sa čovekom koji je pokazao sve najgore osobine, to je sramota. Ja rijaliti sad posmatram sa psihološke strane, shvatim da je sve tamo bezvredno - dodao je Vladimir u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Vladimir Tomović

On je istakao i da je srećan jer u njegovoj porodici vlada sloga i nada se da će se njegova porodica proširiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading