POLICIJA MU ZAKUCALA NA VRATA, A ON POBEGAO: Otkriveno gde se nalazi Ivan Marinković! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković zbrisao iz grada nakon drame sa Zoricom Marković!

POLICIJA MU ZAKUCALA NA VRATA, A ON POBEGAO: Otkriveno gde se nalazi Ivan Marinković! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ivan Marinković, nedavno je doživeo neprijatnu situaciju kada mu je na vrata pokucala policija zbog pevačice Zorice Marković koja je podnela tužbu protiv njega.

Međutim, Marinković je sada odlučio da spakuje kofere i ode na odmor.

Naime, bivši zadrugar je zajendo sa svojom izabranicom, Jelenom Ilić, otišao u prirodu, a deliće atmosfere su podelili na društvenim mrežama. Dok se verenica sunčala, Marinković je vreme provodio u bazenu sa prelepim pogledom.

Republika

Foto: instagram.com/jelena_ilic_b

Ivan Marinković

Ljubavni par je, po svemu sudeći, odlučio da pobegne od gradske gužve i novog problema koji ih je zadesio, te su potpuno sami uživali u miru i tišini netaknute prirode.

Podsećanja radi, pevačica i bivša učesnica rijalitija, Zorica Marković, prijavila je policiji svog bivšeg cimera iz šeste sezone "Zadruge", Ivana Marinkovića, u noći između 16. i 17. juna, a nakon emisije "Narod pita", u kojoj su zajedno gostovali. Kako je otkrila, razlog je to što se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova, Dejana i Ilije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Ivan Marinković Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tea

23.07.2023 18:02

Ne izmišljajte više. Može samo da mu pljune pod ptozor. Ivan se možfa od njenih pretnji sa Džukelom osrća ugroženo, a ne ona od njegovih jer joj nije pretio. Ona je sotona u ljudskom obliku.