ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Maja i Zvezdan uhvaćeni zajedno, ISTINA OTKRIVENA nakon Zadruge: Starletina drugarica razvezla jezik "Desilo se šta se desilo..." (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.07.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Zadruge 6, tek skoro mesec dana kasnije otkrivena istina o Maji Marinković i Zvezdanu Slavniću.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Maja i Zvezdan uhvaćeni zajedno, ISTINA OTKRIVENA nakon Zadruge: Starletina drugarica razvezla jezik "Desilo se šta se desilo..." (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković tokom boravka u Zadruzi 6 imala je nedeljnu aferu sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je nadomestila intimne odnose koji su joj nedostajali, a potom ga je ostavila. 

 

Nakon skoro mesec dana od kraja Zadruge, Majina drugarica Slađa Lazić u emisiji ,,Narod pita" prošle noći, otkrila je detalj o izolaciji, o prvoj večeri u kojoj su starleta i Slavnić imali odnose. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić

 

Kako je istakla, Mikica Bojanić imao je žestok komentar na Zvezdanov račun, 

- Maja i Zvezdan su bili u izolaciji i desilo se ono što se desilo. Mikica je meni prišao i pričao o tome, sa mnom u komunikaciji je Mikica rekao da je Zvezdan imao džukački potez, a sad šta je Valentina rekla, ko zna. Delovalo je da niko nije podržavao Zvezdana i Maju, a svi su branili ono Anđelu - rekla je Slađa.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading