"ZORICA SPAVALA SA KLINCIMA, ANA ZA 100 EVRA" Šok optužbe Ivana Marinkovića, zapretio Ćurčićevoj DOKAZIMA!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan napravio haos u emisiji "Narod pita", pevačica mu najavila tužbu!

"ZORICA SPAVALA SA KLINCIMA, ANA ZA 100 EVRA" Šok optužbe Ivana Marinkovića, zapretio Ćurčićevoj DOKAZIMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Publika je emisiju "Narod pita", u kojoj su sinoć gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, proglasila za jednu od najburnijih od prve sezone "Zadruge". U emisiji je od samog starta vladala tenzija, koju je voditelj Darko Tanasijević pokušao da spusti, ali su stvari samo eskalirale. Zorica je u jednom trenutku polila Ivana, dok je obezbeđenje moralo da razvaja Anu i njega za vreme reklama.

U jednom trenutku Zorica je najavila Ivanu tužbu.

- Tišina, teleća glavoTi si žena koja je varala muža, ti si jedno zlo na estradnoj sceni. Je*ali su te klinci - vikao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ivana, Ane i Zorice

- Smrdiš na pivo. Sa ovom pijanom spodobom (Ivanom) se od večeras bavim, tužba je već otišla i to samo jer mi je vređao decu. On je jadan, pijan čovek. Treći put kad mi je spomenuo decu, brutalne stvari i laži ne dam nikome. Zato je dobio sok. Sve sam ja snimila, ove stvari ne praštam, njemu na čast - rekla je Zorica.

Ivan je tokom žestokog sukoba sa Anom optužio nju da se kockala i varala Zvezdana gde je stigla, te ispričao da ima i dokaz za to, jer je, kako navodi, spavala sa njegovim dobrim drugom.

- Znaš koliko Zorica tužbi ima. Hoću da pitam Anu da li je tvoja kuma Kačavenda zajedno sa tobom optuživala napolju Aleksandru da je Zvezdan napolju tukao Aleksandru NIkolić? Da li je tvoja uloga bila da uđeš i da je napadneš? - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ivana, Ane i Zorice

- Znači trebalo je da uđem i optužim Zvezdana da se napolju muvao sa Aleksandrom - rekla je Ana.

- I prebio je u klubu gde ste bili zajedno. To je tvoja kuma rekla. Neka pošalju ove stranice Darku. Pošto si ti Zorice pričala o mojoj deci - rekao je Ivan.

- Decu nemoj da mi diraš deseti put ti kažem - rekla je Zorica.

- Slušaj, đubre jedno pokvareno, najgora osobo koja prosipaš pikavce ljudima u piće, pljuvala šlajmare i pi*ala ljudima u "Zadruzi". Ko će tebe više da sluša? Ana, moram da ti kažem da ćeš shvatiti, znam da ti je euforija danas - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ivana, Ane i Zorice

- Ti manipulišeš sad kao Slavnić - rekla je Ana.

- Ti se peglaš za 100 evra napolju, da, da i varala si Zvezdana gde god da si stigla. Znam pet muškaraca sa kojim si bila poslednjih pet godina, ali ne za novac. Peglala si se gde god si stigla, imala se*s. Ti si imala se*s sa mnogo muškaraca, išla si posle kockarnice kući kod dečka, aj zakuni se da nisi - rekao je Ivan.

- Ja sam vreme dok sam bila sa Zvezdanom provodila sa Slavicom Slavnić. Kako ćeš ti ovo dokazati? Uključi nekoga ko je bio sa mnom, da se predstavi - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ivana, Ane i Zorice

- To je moj mnogo dobar prijatelj i to se poklapa sa pričom da si bila u rijalitiju. Taj moj drug vrlo dobro izgleda ima godina koliko i ja, ali bolje izgleda - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading