PRVE REAKCIJE IZ ĐENOVIĆA: Anđela se čula sa svojim RODITELJIMA, otkrila da li se VRAĆA u Crnu Goru!

Autor:

Zadruga

05.06.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka progovorila i o nekadašnjim prijateljicama koje su je nedavno ocrnile

PRVE REAKCIJE IZ ĐENOVIĆA: Anđela se čula sa svojim RODITELJIMA, otkrila da li se VRAĆA u Crnu Goru!

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Diskvalifikovana takmičarka Anđela Đuričić još uvek nije posetila svoje roditelje u Crnoj Gori, a publika "Zadruge 6" spekuliše da je to zbog toga što su je se odrekli zbog afere i ponašanja u vezi sa Zvezdanom Slavnićem. Anđela tvrdi da se čula sa roditeljima i da će ih uskoro posetiti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela i Zvezdan

- Hvala roditeljima što su me izveli na pravi put. Uvek sam bila u tom zlatnom kavezu. Čula sam se sa majkom, sve je okej, ovih dana idem tamo - rekla je Anđela.

Đuričićeva je progovorila i o svom odnosu sa Mokom Slavnićem i fotografiji koju je juče podelio sa njom, kad ju je nazvao svojim svetom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela i Moka

- Meni je čast što me je Moka podržao, toliko je emotivan prema meni, uvek je bio na mojoj strani. Zaslužuje poštovanje - rekla je Crnogorka.

Anđela se osvrnula i na bivše prijateljice koje su je nedavno ocrnile, aludirajući na Sandru Čaprić i Anu Spasojević, koje su to uradila u jednoj od emisija "Finalna izbacivanja".

- Ima ljudi koji i posle godinu dana prekida komunikacije pokušavaju da me pljuju. Ja nisam pričala ništa o njima, završila sam to tad, smatram da je to kraj. Oni i dalje pričaju ružno, ja neću, bavim se svojim životom, srećna sam i zadovoljna, nemam vremena da se bavim tuđim stvarima - ispričala je Anđela u jednoj emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
joca

05.06.2023 16:54

ti si sebe srozala na nulu,nemas obraza

Gogi

05.06.2023 20:41

Ne da se srozala,vec se pokazala tako loše i glupo,kao niko do sad!