ANĐELA PLAKALA NA SAV GLAS U MOKINOM STANU! Burna noć na Novom Beogradu, isplivali svi DETALJI: Evo šta se dešavalo!

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pronašla novu porodicu?!

ANĐELA PLAKALA NA SAV GLAS U MOKINOM STANU! Burna noć na Novom Beogradu, isplivali svi DETALJI: Evo šta se dešavalo!

Foto: Republika.rs

Rijaliti par koji je uzdrmao fanove "Zadruge", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, uselili su se juče u stan njegovog oca Moke Slavnića, nakon što odlukom Velikog šefa diskvalifikovani, a sada su otkriveni i prvi detalji njihovog boravka u luksuznom kraju Novog Beograda.

Naime, nakon što je Slavnić objavio prvi, zajednički "selfi" nakon provede noći bez kamera, Moka je otkrio kako je protekao njihov prvi susret posle osam meseci.

- Bajato je sve, drago mi je da vidim sina, ne volim kako se sve završilo, mogli su da budu upozoreni, da im je ostalo još sedam dana, njihova bajka ostala je nedovršena. Drago mi je što je Zvezdan kod mene - rekao je Moka na početku razgovora, pa dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Moka

- Ja ih polako upoznajem sa svime što se dešavalo, nisu još imali vremena, videće kako je sve to izgledalo, često je bilo jako surovo - kazao je Slavnić za Blic.

On je otkrio i da li se čuo sa porodicom svoje nove snajke.

- Nisam se čuo sa Anđelinim roditeljima, ona će to da ispegla sa njima, ona je perfektna. Ona je bila fantastična, osim onog što se dešavalo ispod ćebeta. Oni sređuju svoje misli, ona i ja imamo fantastičan odnos. Rekla je da sam je primio kao ćerku, plakala je od sreće! Oni su divan par, pravi par - zaključio je Moka.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
joca

28.05.2023 15:12

kikirez moka sve bih dao da ....i ja bih sine malo,olosi ceo zivot zive na tudji racun