MAJA GRCA U SUZAMA NAKON ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE: Potresne scene, zadrugarka nakon karambola krivi sebe za sve! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se potpuno slomila nakon što je Zvezdan Slavnić diskvalifikovan iz šeste sezone "Zadruge".

MAJA GRCA U SUZAMA NAKON ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE: Potresne scene, zadrugarka nakon karambola krivi sebe za sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanju u Šimanovicma se tokom jučerašnjeg dana odigrala prava drama kada je čak troje učesnika rijalitija "Zadruga" diskvalifikovano zbog grubog kršenja pravila. Među takmičarima koji su napustili Belu kuću, neposredno pred veliko superfinale, jesu i dva glavna aktera šeste sezone, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

Međutim, Maja Marinković, koja je tik pred njihovo izbacivanje bila žrtva iživljavanja ozloglašene Crnogorke, čupanja i vukljanja po podu, dok je sedela u pušionici sa Zoricom Marković, sve vreme je krivila sebe za Slavnićevo napuštanje rijalitija.

- To što ti je uradila je prejadno i za svaku osudu! Onu scenu nikad neću moći da zaboravim, kao neki horor film da gledam... Znam ja šta je tebi, ti imaš grižu savesti. On je za sve bio dobar, samo za sebe ne - rekla je Zorica.

- Ne znam što mi je toliko krivo... Krivo mi je što je izgubio sve mesec dana pred kraj, a bio je dobar. Krivo mi je što se mučio ovde devet meseci, a neki klošari ovde će izaći sa parama, e to mi je krivo, da ga niko ne spreči od muškaraca... Ona je znala kakva je situacija, a sve vreme mu je prebacivala oko mene i tebe, samo da ga izazove - dodala je Marinkovićeva.

- Mnogo je jadna, mnogo... Razne ljude sam upoznala, ali tako nešto nisam. Šta je trebalo Ana njoj da uradi?! Pa tebe glava boli ceo dan, to nije ženska tuča, to je bilo krvnički, nisam videla da se tako muškarci tuku. Ne voli ona nikog - istakla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković plače zbog diskvalifikacije Zvezdana Slavnića Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vall

28.05.2023 14:10

Sta je Majakita trazila to je dobila. Sto se gura gde joj nije mesto. Dosta je Andjela nju trpela. Toliko tuča je bilo u Zadruzi, cak su i vilice lomljene i niko nije bio ozloglazen samo Andjela. Ne znam sto mrzite tu devojku, ako pisete budite realni. Vama nista nije lose ucinila. Eto vam Maja pa je vodite kuci, neka i tamo siri polne bolesti! Ja bih svoja prava ostvarila na sudu jer konstantno pisete lazi i gluposti o "Crnogorki" kako je vi nazivate. Zar nema tamo i drugih nacionalnorti? Recimo Hrvata ali tako se ne oslovljavaju vec imenom. Andjela je divno dete koje se zaljubilo a ona mahaluša neka nastavi da rastura brakove(Janjus, Peca i td.)

Jeca

28.05.2023 15:30

@Vall - Bravo,sve ste u pravu.