ANA JECA U ZVEZDANOV PEŠKIR: Nakon diskvalifikacije pronašla utehu u njegovim stvarima, ne prestaje da ga OPLAKUJE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno se slomila!

ANA JECA U ZVEZDANOV PEŠKIR: Nakon diskvalifikacije pronašla utehu u njegovim stvarima, ne prestaje da ga OPLAKUJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana, Ana Ćurčić je u više navrata ušla u sukob sa Miljanom Vračevićem, te je zadrugarka zbog svega toga, ali i diskvalifikacije Zvezdana Slavnića bila izrazito osetljiva i slomljena.

Naime, Ana se u jednom trenutku sklonila od svih i osamila u spavaćoj sobi, nije želela ni sa kim da razgovara, a sudeći po kadrovima, samoća joj je prijala.

Ipak, ono što su svi mogli da primete jeste da je Ćurčićeva plakala i jecala u peškir, te su se svi u komentarima ispod klipa pitali da li se iza ovih suza krije tuga zbog diskvalifikacije bivšeg nevenčanog supruga.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading