MAJA MARINKOVIĆ PRIJAVILA ANĐELU POLICIJI: Diskvalifikovanoj zadrugarki stiže tužba za nasilje, Taki otkrio detalje razgovora sa advokatom!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković i dalje ne može doći sebi od šoka, za Anđelu imao da kaže samo jedno!

MAJA MARINKOVIĆ PRIJAVILA ANĐELU POLICIJI: Diskvalifikovanoj zadrugarki stiže tužba za nasilje, Taki otkrio detalje razgovora sa advokatom!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Taki Marinković, Majin otac, vidno je uznemiren zbog drame koja se dogodila tokom ranih jutarnjih časova u Zadruzi, nakon čega su diskvalifikovani Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić.

Anđela je brutalno napala Maju, zbog čega je odmah sankcionisana i moraće da snosi posledice u vidu novčane kazne, ali to nije sve.

Naime, Taki je progovorio o dogovoru koji je napravljen između Maje i njenog advokata, a na Anđelinu adresu stiže i tužba:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Majin advokat vodi računa o svemu, već me je zvao, definitivno će se pobrinuti za sve, ja sam van sebe. Video sam snimak kako ta nebitna devojka tuče moju ćerku, to neću ni komentarisati, produkcija je odmah preduzela mere, reagovali su kako treba. Maja nosi rijaliti na svojim plećima sve ovo vreme, Maja definitivno treba da pobedi. Anđela je dno-dna, ipak je to nečije dete, ne bih joj davao na važnosti iskreno. Maja je ove godine ušla smireno, Maja ove godine igra pravi rijaliti. Maja Anđeli ništa nažao nije učinila, kukavički ju je s leđa napala. Želeo bih hitan poziv sa Majom, da joj dam vetar u leđa, jer su sada svi u kući protiv Maje. Anđela je sve vreme pričala neistinu u kući - govorio je Taki.

Republika

Foto: Republika.rs

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

27.05.2023 19:59

E majmuncino, a sta je tvoja izoperisana nakaza radila oroske godine Filipu Caru, da li se secas ili imas amneziju najazo jedna

Maca

28.05.2023 09:15

Dzukelo kako te nije sramota...nebitna devojka tukla tvoju cerku....ko je tvoja cerka to svi dobro znaju u gradu,oboje ste velika sramota i vredjate druge porodice.Upisi cerku u skolu,bolje ti je