ZBOG VRADŽBINA U ZADRUZI SPREMAN NA SVE: Filip Car ne zna gde se nalazi, u trenucima OČAJA preti HAOSOM!

Autor:

Zadruga

24.05.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filipa su preplašile priče o vlaškoj magiji, kao i Aleksandrino priznanje da se razume u vradžbine!

ZBOG VRADŽBINA U ZADRUZI SPREMAN NA SVE: Filip Car ne zna gde se nalazi, u trenucima OČAJA preti HAOSOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

U Beloj kući je nastala panika kad je Divna DNK priznala da se bavi vlaškom magijom i da je bacila vradžbinu na Bilala Brajlovića. Filip Car se uspaničio kad je Aleksandra Nikolić počela da se smeje, a dodatno ga je razbenela kad je pričala o magijama, kako ima strah zbog Dalile Dragojević i njene majke. Aleks, Car i Miljan Vračević su izveli Divnu iz Bele kuće, kako bi je ispitali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna priča o vlaškoj magiji

- Znam stvarno, ja sam bila obuzeta, imala sam problem neki. Umišljala sma najgore zamisli, pojavljivali su mi se snovi da sam ubica. Žena mi je rekla šta da uradim, odnela sam stvari kod nje, ona je rekla nekoliko reči i to je to, ne sanjam više - rekla je Divna.

- A kako si ti to naučila? - pitao je Miljan.

- Pitala sam je je l' zna neke ljubavne vradžbine. Bacaju vradžbine kad te osoba na koju baciš poljubi - rekla je Divna.

- Je l' si stvarno bacila vradžbinu na Broksa? - pitao je Car.

- Da, da, tri reči. Prva faza da počinje da me sanja, da mu nije dobro u snovima, da ne može da sanja. Druga faza je da počne da šeta i da ne zna šta mu se dešava, a traća da odlepi i dođe kod mene da pita da skinem. Ja ću da iskuliram dok ne poludi skroz i onda ću da skinem, a tražiću mu nešto za uzvrat. Poljubac na blic. Ja radim osobama koje su bile sa njim, nijedna nije bila bliska kao Milica - rekla je Divna.

Car je otišao od Divne i nije mogao da se smiri.

- Nisam se za ceo život naslušao tih bljuvotina kao ovde za tri godine. Ovo mi zvuči bolesno... Da vidim da mi nešto mađija, stresao bih je nogom, letela bi sedam metara - govorio je Car.

- To postoji, ali ne vidim Divnu da radi. Mada su mu našli četiri slike - rekao je Miljan.

- Nešto bućkara. Bolesna je, nije ona u vinklu - dodao je Filip.

- Ali svaki put izbaci Marka. Prošli put je izbacila Marka, zaljubila se u Čolaka, sad u Bilala - nastavio je Vračević.

- Kad je pričala ono za lepu Jelu kako je samo nestala... Samo otišla naprasno. A Aleksandra se sprda kao zna i ona to... -  rekao je Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Miljan Vračević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading