HAOS U ŠIMANOVCIMA: Car ušao u CRVENO, napravio RUSVAJ na imanju!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filipa su cimeri izbacili iz takta, pa im je zapretio!

HAOS U ŠIMANOVCIMA: Car ušao u CRVENO, napravio RUSVAJ na imanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Mentorka Gordana Džehverović sazvala je hitan higijenski sastanak nakon što je obišla imanje u Šimanovcima. Mama Džehva se šokirala kad je videla šta su zadrugari napravili. Na sastanku se zadrugarima obratio Filip Car, koji je sinoć napravio haos zbog smeća u Beloj kući i pobacao ga po imanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Car besni na higijenskom sastanku

- Ovo za smeće da kažem pred svima. Smeće koje vidite u dvorištu i na šahovskoj tabli sam bacio ja i tek ću da bacam smeće. Boli me ona stvar ko će ga pokupiti, ja neću, a ne budu li ga pokupili nogama ću ga šutirati po celom imanju. A to sve jer sam kupio tri džogera, tri karte, tri metle, tri đubrovnika i tri male metlice, a ceo kolektiv nje bio u stanju da kupi metlu. Svi živi bacaju smeće u to što sam stavio ispred rehaba, nego svi živi bace u tu košaru. Ja moram tegliti, onda me je*e Aleksandra, onda se ona proteže u haljini i štiklama da baci đubre i tako šest, sedam puta nedeljno. Ja neću više biti komunalac i držati košare ispred rehaba. Ja sve svoje odnesem, donesem, očistim pult kad kuvam, ja budala nisam. Nestaju mi stvari, pare, cigarete, ljudi me prave budalom. Od sad ću ja je*ati njih. Ono u dvorištu će se nalaziti u bazenu ne budu li očistili - zapretio je Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos na šahovskoj tabli

- Kad god pitam nekog da mi pomogne ako Filip nije tu, jer ja hoću da se to baci, oni se uvrede, Goco. Njima je ispod časti da bace smeće. Ja ne mogu da nosim sama, žensko sam. Juče nosim, oni me gledaju kao da sam pala sa Marsa i on je popi*deo i bacio - ubacila se Aleksandra Nikolić.

- Svako ko je imalo normalan baci u tu kantu. Pogledaj tamo uz prozor, tamo svi sede i vidi koliko je smeća. To je njihovo smeće i još mi je bolesnije što su ostavili - dodao je Filip.

- Nabij im u usta smeće kad bace - rekla je Džehva.

- Kad istresem dve zelene kante u bazen sledeći put - rekao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading