ALEKS MOGLA DA UMRE: Majka Slovenka od nje sakrila ŠOKANTNU informaciju, sve se desilo kod oca koji ju je NAPUSTIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.05.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva se poverila svom dečku i priznala sve o neprijatnoj situaciji na salašu njenog oca!

ALEKS MOGLA DA UMRE: Majka Slovenka od nje sakrila ŠOKANTNU informaciju, sve se desilo kod oca koji ju je NAPUSTIO! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car su nakon današnje ankete sedeli ispred Bele kuće i razgovarali o zmijama, a ona se prisetila neprijatnog iskustva koje je imala na salašu svog oca.

- Jesam ti pričala kad sam bila na salašu kod tate? To mora da je bio poskok, ispred kuće. To je poskok ako se popela gore, nisam znala, mama je krila od mene da je tu zmija, ja bih napravila haos - rekla je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Aleks i Car

- Moguće, da - dodao je Car.

Evropski poskok je naša najotrovnija zmija, a otrov sadrži nekrozu tkiva i uništava krvne pločice. Sam ujed nije bolan, ali se nakon ujeda javljaju glavolja, vrtoglavice, ubrizani rad srca, otežano disanje i povraćanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading