OGLASILA SE DISKVALIFIKOVANA ZADRUGARKA: Najmlađa takmičarka objavila PRIVATNE prepiske!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valentina Stanković se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

OGLASILA SE DISKVALIFIKOVANA ZADRUGARKA: Najmlađa takmičarka objavila PRIVATNE prepiske!

Foto: ST/N. Mutić

Valentina Stanković, najmlađa učesnica "Zadruge 6", sinoć je diskvalifikovana iz ovog rijalitija, nakon što je samoinicijativno napustila imanje. Voditeljka Ivana Šopić je odmah pročitala saopštenje Velikog šefa.

Zadrugari, ovim putem vas obaveštavamo da je Valentina diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog samoinicijativnog napuštanja. Ona će na osnovu ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50.000 evra, a televizija Pink će je tužiti u skladu s tim. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je zvanično saopštenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ivana čita pismo o diskvalifikaciji

Kako se spekuliše, Valentina je pobegla zbog toga što je bila u lošim odnosima sa Zvezdanom Slavnićem, koji joj je bio najdraža osoba u kući. Stankovićeva se dokopala svog telefona i oglasila na društvenoj mreži Instagram. Valentina je objavila svoju fotografiju i kratak komentar.

- Bolje ne umem - napisala je Valentina, objavila emotikon koji namiguje i dodala stihove "Neću da se menjam".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Valentina je objavila i nekoliko prepiski između fanova i nje. Prva prepiska bila je puna podrške za bivšu takmičaru, na čemu se ona zahvalila.

- Nisi ti kriva, jednostavno, svega ti je došlo glave i okružena si 24/7 lošim ljudima i haosom. Greota što nisi sebe uverila da možeš da izdržiš još mesec dana pakla, da pobediš svaku devojku koja je ušla u taj začarani krug i da budeš prava slika morala i časne devojke, što i jesi. Žao mi je što si tako izabrala i što te snašlo, budi jaka, nemoj se više dovoditi u probleme kroz život i pametno biraj ljude sa kojima ćeš deliti trenutke i život - glasila je ova poruka.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepiske između Valentine i fanova

- Dete drago, zašto izađe iz Zadruge pred kraj, toliko si se mučila ovih meseci i sad ovo - glasila je druga poruka.

- Ko zna zašto je to dobro. A kažu da sam borbena... A da je luda, luda je, udara ko struja, ništa ne boli, samo crkneš - odgovorila je Valentina.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepiske između Valentine i fanova

Valentina je u "Zadrugu" ušla sa samo 17 godina i u februaru ove godine imala je punoletstvo. Jurila je više momaka, zbog čega su je zadrugari osuđivali, a često se nalazila na udaru svojih cimera zbog bezobraznog ponašanja. Bila je najbliža sa Zvezdanom, a mnogi su je nazivali njegovim potrčkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading